Malý hokejista FOŤÁK JE DOMA
-
- Zkušený
Re: Malý hokejista JE V TOM PODVOD ???
disaster: A jak by jsi toto shánění hlasů nejen tady v tématu, ale i po SZ nazval?
A co bylo husté na debatě o xenonech? To že jim vůbec nerozumím a jsou zde velcí odborníci, kteří je mají na 1. autě a hned ví jak to je u všech jiných a při docházení argumentů začnou slovně napadat diskutujících rodiny a dětství?
Ale víš jak...
JSOU TAK HLOUPÍ LIDÉ NA SVĚTĚ, ŽE JE ZBYTEČNÉ JIM NĚCO VYSVĚTLOVAT.
A kdo chce tak se v tom najde...
A co bylo husté na debatě o xenonech? To že jim vůbec nerozumím a jsou zde velcí odborníci, kteří je mají na 1. autě a hned ví jak to je u všech jiných a při docházení argumentů začnou slovně napadat diskutujících rodiny a dětství?
Ale víš jak...
JSOU TAK HLOUPÍ LIDÉ NA SVĚTĚ, ŽE JE ZBYTEČNÉ JIM NĚCO VYSVĚTLOVAT.
A kdo chce tak se v tom najde...
Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
Já to fakt jako podvod neberu, "ujetý" to trošku je, s tím souhlasím a můj styl to rozhodně není, ale pořád to pokládám za čistý hlasy v porovnání s tím, že by je tam na konci nasypal nějaký automat apod. Nakonec každý se mohl rozhodnout, jestli hlas dá nebo ne.
A pokud jde o tu debatu o xenonech.... já jen nemám rád konflikty a vzájemný napadání, tak mě to spíš mrzelo, že to neprobíhalo v přátelštějším duchu.
A víš jak - moudřejší ustoupí.
A pokud jde o tu debatu o xenonech.... já jen nemám rád konflikty a vzájemný napadání, tak mě to spíš mrzelo, že to neprobíhalo v přátelštějším duchu.
A víš jak - moudřejší ustoupí.
Ford Focus II kombi 1.6 / 74 kW , 2005
-
- Zkušený
Jj, ujetý by se to nazvat dalo, ale on titulek "Malý hokejista JE V TOM PODVOD ???" působí tak jako divně zvlášť když víme, že se tu hlasovalo z přátelství než z potřeby dávat někomu opravdu svůj hlas. A právě to mě tak nějak připadalo jako nějaká hláška, že zloděj křičí "chyťte zloděje"!
Nechci se s nikým hádat, ale myslel jsem si a stále myslím, že je důležité dávat pravdivé informace a ne jen zkreslené od někoho co má xenony poprvé na autě a hned jsou podle něj všechny naprosto stejné (v čočce a s dynamickou nivelací). A když se tyto zkreslené informace snažím vyvrátit 100% skutečností (možnost nečočkových světlometů a pouze automatické nivelace) tak to prostě nejde a už jsem měl špatně dětství, protože vyvracím jeho pravdu o pouze jedné možnosti na jeho Focusu a vlastně prvním autě v životě s xenony

Nechci se s nikým hádat, ale myslel jsem si a stále myslím, že je důležité dávat pravdivé informace a ne jen zkreslené od někoho co má xenony poprvé na autě a hned jsou podle něj všechny naprosto stejné (v čočce a s dynamickou nivelací). A když se tyto zkreslené informace snažím vyvrátit 100% skutečností (možnost nečočkových světlometů a pouze automatické nivelace) tak to prostě nejde a už jsem měl špatně dětství, protože vyvracím jeho pravdu o pouze jedné možnosti na jeho Focusu a vlastně prvním autě v životě s xenony

Ex ST220 model 2004
- TobiZC
- Pokročilý
to m.a.x.i.m.u.s: tady v tom vlákně se neřeší xenony, to ad.A
a ad.B "zloděj křičí chyťte zloděje" - Asi jsi nepochopil princip hlasovacích her. Jejich smyslem je sehnat co nejvíce hlasů pro svou fotografii. A pokud je seženeš od přátel z ford fóra, jsou úplně stejně platné, jako když je seženeš od přátel třeba v práci. Tak jaké pak, byť obrazané, častování někoho titulem zloděj

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj a o tom to je
stále jsem nedostal vyjádření k tem hlasům co přibývají po skončení hlasování ale hned jak něco zjitíim dam vědět

stále jsem nedostal vyjádření k tem hlasům co přibývají po skončení hlasování ale hned jak něco zjitíim dam vědět

- TobiZC
- Pokročilý
to určitě dej, jsem opravdu zvědavá, jak to dopadne. Slyšela jsem hodně o těchto soutěžích, podvodech v nich. Prvenství sis tady zasloužil a je jen dobře, že jsi na ně vlítnul. Ono dokud se člověk neozve...
Nejde ani o foťák, spíš o princip 

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
přesně jde o princip 

- Miguelicek
- Test driver
...ale foťák se hodí... 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslim,ze "zlodej krici,chytte zlodeje" nebylo nejlepsi prirovnani.Taky myslim,ze maximus to nemyslel zle.Z meho pohledu tyto souteze opravdu nemaji za ucel sehnat po znamych co nejvice hlasu,ale spis aby navstevnik objektivne mohl zhodnotit um fotografa,jedinecny moment atd.Ovsem tady jsme davali hlasy prave z pratelstvi v klubu...Tak jsem zvedav jak to dopadne...
A zanechal bych debaty o xenonech nebo se to zase dostane nekam jinam.

A zanechal bych debaty o xenonech nebo se to zase dostane nekam jinam.

- sid
- Zkušený
jj , ale tak to nefunguje a nakonec je to tak , že vyhraje ten ne kdo je lepší , ale šikovnější /taky jsem poslal dva hlasy/
Hm, nějak se mi zdá , že nám v poslední době ty diskuze nějak houstnou , že by jarní přebytek testosteronu /nebo estrogenu
/
Hm, nějak se mi zdá , že nám v poslední době ty diskuze nějak houstnou , že by jarní přebytek testosteronu /nebo estrogenu

Ford focus II 1,8 HB 2007

-
- Nováček
to TobiZC: pokud jde o xenony, m.a.x.i.m.u.s reagoval na mojí poznámku, takže se omlouvám, je to spíš moje vina
.
Jinak jsem taky zvědav, jak to celé kolem té soutěže dopadne.

Jinak jsem taky zvědav, jak to celé kolem té soutěže dopadne.
Ford Focus II kombi 1.6 / 74 kW , 2005
- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to ja taky ve středu jdu pro vysvětlení tak pak budu hned informovat
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..no jo no
už se nám to hádá i tady.... 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- globe
- Test driver
frantik.17: opet bohuzel bezduvodne ... 

- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malý hokejista ???
ahoj tak jsem byl včera v redakci a opět jsem mluvil s šefredaktorem a povídal že ta pani co to má na starosti že už přišla do praáce a že ji to hned předal a povídala že by měly platit vysledky k 30.3 ve 24:00 hodin tak že jsem tedy vyhral ,ale ještě mě nokontaktovali tak uvidíme