diky!

To je asi na ovladanie CD CHANGER-aVision píše:zdravim, chtel bych se zeptat, zda je mozne zapojit treba Discmana do autoradia Traffic 5000 ... na radiu je male tlacitko s napisem CD ...
diky!
Jaký byl u tebe problém s tím transmitterem? Dík.MrData píše:U minulyho auta, uz jsem to nekde psal, jsem radio rozebral a napajel malyho jacka, jakoby falesny aux, na vstup pro signal CD. Jacka jsem pak vyvedl do popelniku a tam jsem mel i mp3 prehravac, ten transmitter se mi neosvedcil. Tady se mi to nejak delat nechce.
Počkej... Jak místy špatný signál??? Vždyt FM Transmiter je vlastně vysílač který vysílá na určité fregvenci.To znamená že digitálně to naladíš, a máš nebo bys tedy měl mít vysílač cca 1-1,5m od antény. Tudíž nechápu proč by měl mít místy špatný signál (jedině by to mělo slabé baterie-ale ze zapalovače by to mělo být OK) Stejně by měl fungovat i origonál Sony Ericsson " FM Music Transmitter MMR-60"Skubi píše:no já myslím, že problém byl stejný jako u většiny - místy velice špatný příjem![]()
ale třeba se mýlim. původně jsem o tom taky uvažoval, ale už mě to opustilo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů