Na fotkách na aukru vypadala tady ta šedá tmavší ,a taky tady je to focený s bleskem tak je moc světlá ... ale na druhou stranu , za ty prachyLopik@Trance píše:cierna by bola podstatne krajsia k okolitej farbe obkladov

Mimochodem , na co používáte při normální jízdě ručku že vám překáží opěrky . To používám hóódně málo , když parkuju někde hodně z kopce , a to si opěrku klidně zvednu aby mě nepřekážela při zatažení RB.

.
 .

sa vie oprieť aj o originálnu o opierku tak, že mám pocit, že skončila. Nechápem, veď to je na opretie-položenie ruky a nie na valanie sa po tom celým telom.
 sa vie oprieť aj o originálnu o opierku tak, že mám pocit, že skončila. Nechápem, veď to je na opretie-položenie ruky a nie na valanie sa po tom celým telom.
 Kterou poradíte
  Kterou poradíte   Jedná se o FF2
  Jedná se o FF2  
 Ale stejně, kdybych se náhodou rozhodnul pro Armster, tak bych ji před vrutováním určitě lepil aby se tak nekývala, jak jsem se zde dočetl
  Ale stejně, kdybych se náhodou rozhodnul pro Armster, tak bych ji před vrutováním určitě lepil aby se tak nekývala, jak jsem se zde dočetl