17.3. Oranzovy FFI. htb - Praha, Košík
- Raada
- Test driver
17.3. Oranzovy FFI. htb - Praha, Košík
Dnes jsem dojel na semaforu v ulici K Horkam tmave oranzovy/cerveny FF 1 hatchback s moravskou znackou. Stal jsem hned za nim a tak blikam dalkovyma, pak i zatroubim a ridic se jen otocil, co je to za debila co troubi ve fronte pred semaforem na cervenou. Na krizovatce ale odbocil vpravo smerem na Namesti pratelstvi a ja pokracoval rovne. Tak priznejte se, kdo ma takhle netypickou barvu?
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: 17.3. Oranzovy FFI. htb - Praha, Košík
Už ho viděl i Qwerton, ale on sem vůbec nechodí
Je to bývalý Fokiho auto a teď ho má kamarád Fordika.
Jak jsi mohl zabloudit na Košík?
Nebyl jsi tu přímo na Košíku dnes večer po 9 hodině?

Jak jsi mohl zabloudit na Košík?

ST150
- Moof
- Pokročilý
Fokále já jsem slyšel že jsi prodal to svoje a koupil zas nové??? je to pravda???
- Raada
- Test driver
To Fokal: no ja na kosik resp. kolem kosiku obcas jezdim
. Pred devatou vecer jsem se vracel, ale jel jsem z jizni spojky pres svehlovu.
To moof: asi mame v hostivari lepsi vzduch, proto je tady asi lepsi viditelnost a i tamtamy tady biji hlasiteji nez na hajich. Znam odpoved na tvou otazku, ale nepovim
.

To moof: asi mame v hostivari lepsi vzduch, proto je tady asi lepsi viditelnost a i tamtamy tady biji hlasiteji nez na hajich. Znam odpoved na tvou otazku, ale nepovim

- J-K
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

a abych se vrátil k tématu, tak toho oranžovýho taky na košíku vídam, ale na náš klub kašle. Sice jsem s nim jednou kecal, ale to zastavil jen proto, že si mě spletl s Fordíkem

Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

- Raada
- Test driver
Ja na nej blikal, pak i zatroubil - otocil se, ale s nechapavym vyrazem co se deje? Si asi rikal, ze co ten idiot za mnou dela, kdyz oba stojime na cervene?
- qwerton
- Pokročilý
super, fakt existuje... když jsem ho viděl, tak s tou moravskou značkou jsem si nebyl jistej, stačilo že jsem si ani nebyl jistej, jestli to byl fakt FF
hele, koukám kde že je to náměstí, že jsem o něm nikdy neslyšel a ono je to na Slunečném vršku.... tak to ho tu asi budeme potkávat častěji, protože já ho viděl v uplně stejným směru, jedno odpoledne jen pár dní před tebou.
nahrhuji ho ignorovat, nebo mu udělat samostaný vlákno, nebo mu vyměnit podložky
a čistej vzduch nechte být, u nás je krásně a to že se u nás něco neví o novém aute bude tím, že s ním přes jižní město ještě nejel, protože kdyby jo, tak ho zákonitě musí někdo během toho půl dne vidět
(proto taky jezdí pomalu, jak už víme)
PS: jo a jen tak mimochodem, co že to má za nový auto???

hele, koukám kde že je to náměstí, že jsem o něm nikdy neslyšel a ono je to na Slunečném vršku.... tak to ho tu asi budeme potkávat častěji, protože já ho viděl v uplně stejným směru, jedno odpoledne jen pár dní před tebou.
nahrhuji ho ignorovat, nebo mu udělat samostaný vlákno, nebo mu vyměnit podložky

a čistej vzduch nechte být, u nás je krásně a to že se u nás něco neví o novém aute bude tím, že s ním přes jižní město ještě nejel, protože kdyby jo, tak ho zákonitě musí někdo během toho půl dne vidět

PS: jo a jen tak mimochodem, co že to má za nový auto???
- Raada
- Test driver
To FOkal: tak uz to propal verejne - stejne uz to spousta lidi vi, nebo tusi. Jen by me zajimalo, za kolik jsi strelil ST170tku. Mel jsi ji docela vymazlenou.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já mu to všechno vyřídím. Říkal sem mu ať se podívá sem na stránky. Asi mu ty podložky fakt seberu.
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno jsem ho taky viděl na křižovatce Průmyslové s Černokosteleckou. Ale byl jsem pěšec, tak jsem se ani nesnažil mávat, i když jsem přecházel asi metr od něj 

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)