Čuste lidi
Potřebuju pomoct s el. ovladáním okýnek !! Mám 3 dveřko A u řidiče otvírám okno úpně v pohodě ale u spolujezce to nejde ale když na to hodně klikám tak se třeba občas otevře ale jak zajede zpět tak nic!! A u řidiče mi bliká celý ten ovladač nesvítí jen bliká ! a u spolujezce normálně svítí ale nefunguje jen někdy?? Nevíte někd čím by to mohlo být!! Prosim napište!! Pročetl sem skoro všechno ale tu moji chybu sem nenašel !!
Díky moc
El.okna
-
- Nováček
Re: El.okna
nebo alespon jaky mam rozmontovat dvere jestli spolujezce nebo ridice a vycistit kontakty??
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mne se zase obcas stane, ze to u spolujezdce nechce z horni polohy sjet dolu. Elektrika do motorku jde, protoze je videt, ze se zhoupnou otacky. Pomuze razantnejsi zavreni dveri. Nevim cim to je, zrejme se motorek v horni poloze 'kousne' a nechce se otocit.
-
- Nováček
Zdravím mě taky stahování okýnek jede jenom liché dny v týdnu
.Bohužel zjišťuji že u Focusu jsou takové věci asi normální.A z toho co jsem tady v různých vláknech vyčetl tak je poruchové skoro úplně všechno 

Focus 1.8 TDCi combi 74 kW r.v.2003
-
- Nováček
TO vim že už sem to tu četl někdo to vyřešil že to rozmontoval a opravil a měl to v pohodě (bylo to i s obrázky a návodem) než mlátit z dveřmi a nebo dávat 4000 za novou stahovačku s motůrkem zkus se na to kouknout ale furt newíte někdo čim by to mohlo byt??jarous350 píše:Mne se zase obcas stane, ze to u spolujezdce nechce z horni polohy sjet dolu. Elektrika do motorku jde, protoze je videt, ze se zhoupnou otacky. Pomuze razantnejsi zavreni dveri. Nevim cim to je, zrejme se motorek v horni poloze 'kousne' a nechce se otocit.
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nemas nekde odkaz na tu diskuzi? Nedari se mi to najit.
Jinak pochopitelne nejlepsi je to opravit, mlatit dverma mne taky vadi.
-
- Nováček
Zkusim se ti po tom podívat!!jarous350 píše:Nemas nekde odkaz na tu diskuzi? Nedari se mi to najit.