pridam svoje skusenosti s nadstandardnou vybavou:
opierka - super, bez nej uz nechcem nechcem
vyhrievanie celneho skla - super, ja to vyuzivam, ale ako pisali vyssie, pokial mas garaz, tak je to mozno zbytocne priplacat (tie odporove dratky tam fakt vidno len ked sa na to sustredis, ved si to chod niekde pozriet, alebo si to skus vsimnut na parkovisku niekde

dazdovy senzor - ten sa tu myslim neriesil, mne sa to ale hodne paci a som s tym spokojny, beriem to ako sucast bezpecnostnej vybavy. velmi som si to pochvaloval napriklad za dazda na dialnici, ked som obiehal kamiony a vzdy bolo potrebne na tu chvilu zrychlit stieranie, co senzor bez problemov zvladol a ja som to nemusel riesit...
digi dualna klima - super
vyhrievane sedacky - vzdy som si myslel, ze to je uz ozaj rozmaznavanie ale ked sa v zime moja polovicka slastne usmieva ked jej to prijemne hreje...

audio - tak tam to zavisi od tvojich preferencii, co od audia ocakavas, je to dobre si to skusit. ja si myslim, ze priplacat za usb vstup je predrazena kravina, ja mam aux in a bohate mi to staci, pripojim si tam ipod a mozem hrat do nekonecna...
okna v elektrike - mam, zatial sa vzadu moc nesedi, ale mozno prave ako bezpecnost pri detoch je to fajn, pretoze to mozes zablokovat z miesta vodica (chyba mi ale zablokovanie otvarania dveri z miesta vodica (alebo to tam niekde je a ja neviem kde

))
tempomat - mam a vzdy chcem, na dlhsie trasy na nezaplatenie, ked si aspon na chvilu moze noha oddychnut a vlastne je to tiez sucast bezpecnostnej vybavy
co sa tyka farby, diskov, spoilera a podobne, tak to su uz veci estetickeho citenia a to uz je len ozaj na tebe...
podla mna je dnes pri kupe dobre rozmyslat aj nad dalsou predajnostou, takze lepsia vybava je urcite vyhodou
ako skonstatovala moja zena...ked som jej vravel, ze mozme predat nase auto a kupit mladsie, s mensim najazdom km, ale bez takej vybavy, tak povedala, ze to sa jej moc nechce, ze najprv ju naucim na super vybavy a potom chcem ist do horsieho...ze to nie

takze asi tak...