Tak to bylo strachu jak bez ní budekiara29 píše:tak lidičkybylo s váma super .) moje malá Fiestička čekala, vrata otevřená a byla v pořádku nerozbraná

A vynadala Ti aspoň, že jsi jí tam nechala samotnou a tak dlouho?

Tak to bylo strachu jak bez ní budekiara29 píše:tak lidičkybylo s váma super .) moje malá Fiestička čekala, vrata otevřená a byla v pořádku nerozbraná

(utrhl sem ho já
  (utrhl sem ho já   ), ale jináč naštěstí mondeo zůstalo celé
 ), ale jináč naštěstí mondeo zůstalo celé   
   krabička ho vytáhla z peřiny ven a jelo se dál
 krabička ho vytáhla z peřiny ven a jelo se dál  

. Moc ráda jsem Vás všechny poznala a ještě jednou velké díky  všem za pomoc " v lese "
 . Moc ráda jsem Vás všechny poznala a ještě jednou velké díky  všem za pomoc " v lese "   

. Moc si toho vážím
 . Moc si toho vážím  

. Příště slibuji delší účast
 . Příště slibuji delší účast   

mi před auto hupsla srnka. A protože jsem nechtěla mít rozbitý auto a ještě rozbitou srnku, skončila jsem tam kde jsem skončila.
  mi před auto hupsla srnka. A protože jsem nechtěla mít rozbitý auto a ještě rozbitou srnku, skončila jsem tam kde jsem skončila.

Srnky jsou mrchy. Hlavně, že to dobře dopadlo
 Srnky jsou mrchy. Hlavně, že to dobře dopadlo  

...nejsi střevo, určitě by jsme tak zareagovali všichniZuzka píše:Prostě si tak jedeme lesem a samozřejmě aby se dokázalo, že jsem střevomi před auto hupsla srnka. A protože jsem nechtěla mít rozbitý auto a ještě rozbitou srnku, skončila jsem tam kde jsem skončila.
Záchranný tým ale hned přispěchal na pomoc a zachránil mě i auto
 Hlavně, že to dobře dopadlo...no docela mě mrzí, že jsem taky nejel k juniorům na kafe
 Hlavně, že to dobře dopadlo...no docela mě mrzí, že jsem taky nejel k juniorům na kafe  ...třeba příště.
 ...třeba příště.

No jo už se viděla na druhé straně u krmelce a nevšimla si, že tam jedešZuzka píše:Prostě si tak jedeme lesem a samozřejmě aby se dokázalo, že jsem střevomi před auto hupsla srnka. A protože jsem nechtěla mít rozbitý auto a ještě rozbitou srnku, skončila jsem tam kde jsem skončila.
Záchranný tým ale hned přispěchal na pomoc a zachránil mě i auto
 pomalou jízdou.
 pomalou jízdou. 

je fakt dobře vychovaná
 je fakt dobře vychovaná 
 auto je v pořádku a srnka je v pořádku prostě happyend
 auto je v pořádku a srnka je v pořádku prostě happyend  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 0 hostů