Lze do FF použít čerpadlo i z jiného modelu Ford?

Odpovědět
milsch
Nováček
Nováček

Lze do FF použít čerpadlo i z jiného modelu Ford?

Příspěvek od milsch » 30.01.2010 08:22

Zdravím focusáky,mám problém a dost veliký.Při jízdě Ford Focus 1,8 TDDI 66kw-1999 mi chcípl motor a už jsem nenatočil,byl jsem na diagnostice a ukazovalo to na čerpadlo.Raději jsem auto odtáh ješte do autorizovaného servisu Ford a tam mi to potvrdily.Opravu odhadovali na nějakých 45 tisic,do toho samozřejně nejdu.Už se poohlížím po nějakém čerpadle na internetu,zajímalo by mně zda se dá použít čerpadlo i z jiného modelu Ford např.mondeo,.....jestli tam třeba nejsou stejná čerpadla,abych měl větší možnosti výběru.A ještě jak je to s elektronikou u čerpadla,jeden známej mně postrašil,že by s tím mohli být problémi,že je v ní cosi ohledně imobizéru.Abych to pak natočil pouze s přehozením čerpadla,nebo jestli budu muset dělat i neco s elektronikou?Pokud někdo víte co a jak předem dík za odpověd,nebo máte-li někdo čerpadlo nabídněte i na email: miloschneider@seznam.cz -Díky a čau Milsch.
Přílohy
čerpadlo.jpg
čerpadlo.jpg (15.43 KiB) Zobrazeno 957 x

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Lze do FF použít čerpadlo i z jiného modelu Ford?

Příspěvek od foki » 31.01.2010 00:03

cerpadlo je asi jen do focuse , elektronika se pouziva i do nekterých traktorů ale 100% ma jine nastaveni . pokud se pouzije jine cerpadlo vyndane z auta tak se musi inicializovat imobilizer na ford diagnostice . vice pres SZ .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

milsch
Nováček
Nováček

Příspěvek od milsch » 31.01.2010 18:21

Zdravim,co mne tedy vsechno ceka s tim cerpadlem,jestli muzu poprosit o nejaky navod jak dale postupovat.Co musim vsechno udelat.Kdyz bych tedy sehnal jiny a dal ho do auta tak stejne nenatocim?Musim tedy do Fordu a udelat neco s tim imobilizerem?Za tu nabidku cerpadla dekuji,ale zatim jeste pockam uz mam neco rozjednane.Dekuji za odpoved,Milsch.čau

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 31.01.2010 19:04

jj musi se do forda , akorat u stasich je riziko ze te to muze potkat za par set,tisic nebo desitek tisic zase , protoze se srotujou auta co maji najeto a tomu odpovida cena cerpadel .

cerpadlo se vymeni , udelaji rozvody a pak se to musi dat na diagnostiku a zinicializovat imobilizer .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“