Ahoj.Všechny zdravím.Na svém fofo jsem zjistil,že mi prolínala kapalina od serva.Bylo to pod čerpadlem,tam jek je tlakova trubička co už jde k řízení.Byl jsem v servisu Ford a tam mi řekli,že opravu provedou výměnou celé trubky za cca 3200,- bez dph.Volal jsem Fokimu a ten mi poradil at na ten závit namotám teflon co používají instalatéři místo konopí.Udělal jsem jak řekl a zatím to drží.Žádný unik kapaliny a doufám,že to vydrží i nadále.Možná ten můj příspěvěk někomu z vás ušetří peníze.
Oprava vyšla na cca 10,-Kč Teflon a 1/2 hod práce
Fofo 1.8 16 V combi ,silver
Servořízení-únik náplně
- Mysak
- Nováček
servo
Ahoj,
asi budu mít stejný problém. Taky to mam mastné u serva, ale vzal jsem za řemenici a má axiální vůle tak 2mm. Tak nevím jestli to nebude třeba i tímto. No a něco mi tam i píská, tak nevím. Vše mám vyměněno, pumpu, rozvody kladky i klíňák a dnes i spravený altík, tak uvidím jestli to bude zase pískat, tak jedině servo. A to bude asi ranec
Nevíte kolik km má vydržet servo?
dík
Myšák
asi budu mít stejný problém. Taky to mam mastné u serva, ale vzal jsem za řemenici a má axiální vůle tak 2mm. Tak nevím jestli to nebude třeba i tímto. No a něco mi tam i píská, tak nevím. Vše mám vyměněno, pumpu, rozvody kladky i klíňák a dnes i spravený altík, tak uvidím jestli to bude zase pískat, tak jedině servo. A to bude asi ranec

Nevíte kolik km má vydržet servo?
dík
Myšák
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To mě na druhý den po koupi fíka vyskočilo ze serva jakési gufero a komplet všechno mi vyteklo na zem. Pískalo to a ječelo, prostě hrůza. Prý tam bylo špatně nasazené už od výroby, nebo co. To bude asi to, gufero, přez které to nejspíš utíká vám. Vrátil jsem focuse týpkovi, co mě ho přivez a on mě to zadara spravil. Od té doby nemám problém. 
To Mysak: koukni do nádržky, zdali tam moc nechybí...

- Mysak
- Nováček
V nádržce mám pořád stejné množství mezi min/max už od února. Asi to prosakuje minimálně, že to není poznat na nádržce. Ale jestli to píská servo to nevím. Dnes jsem namontoval altík po repasy, tak to zítra nastartuji a uvidím jestli bude jěště něco pískat. Doufám, že neDany píše:To mě na druhý den po koupi fíka vyskočilo ze serva jakési gufero a komplet všechno mi vyteklo na zem. Pískalo to a ječelo, prostě hrůza. Prý tam bylo špatně nasazené už od výroby, nebo co. To bude asi to, gufero, přez které to nejspíš utíká vám. Vrátil jsem focuse týpkovi, co mě ho přivez a on mě to zadara spravil. Od té doby nemám problém.