No kedze mi to do dnes nerobilo a to uz boli aj nizsie teploty, tak si myslim, ze sa nieco v mojom tatosovi deje
Co sa tyka filtru tak meneny v lete Delphi HDF 924 (dufam, ze som sa v tom nazve nesekol), skratka origo odporucany vyrobcom. Takze tam problem nevidim..
Co sa tyka cidla, tak o tom som tu uz nieco cital. To nemozem potvrdit, lebo neviem. Viem len, ze raz, ci dva krat sa mi to stalo aj v lete. Teraz mi to vsak spravilo dva krat pocas jednej jazdy samozrejme na zaciatku. A hned aj cestou domov.
Dnes som sa snazil jazdit so zaradenou rychlostou dolu kopcom (byvam na kopci), co je na tomto aute dost problem, pretoze motor strasne brzdi auto a pri znizeni otacok pod 1000 je velka pravdepodobnost vypnutia motora. Ale podarilo sa

Prezilo. Dokonca pri startovani chytilo na prve potocenie kluca aj ked chvilku vahalo. Ale presvedcil som ho dost rychlo
Tak som zvedavi cim ma moj fofik prekvapi. Niekedy by som si chcel vyskusat aj noveho fofika, pripadne aj ineho forda ako sa to deje u neho. Aj ked tu adminovia tvrdia, ze je to vekom a najazdenimi kilometrami, tak to skor vyzera, ze tu niekto mlzi a ocistuje meno tejto znacke. Znami si kupil novy Ford Fusion (nedavno) a vraj mu to robi tiez. Ak je to mozne?