Focusáčci,
jelikož mi čas nedovolil popřát vám krásné vánoční svátky a bohatou Ježíškovskou nadílku (jak už jsem ovšem shlédla, tak byla víc než štědrá i bez mého přání

). Tak to chci napravit a popřát vám všem milovníkům těchto dechberoucích vozů spoustu prosvištěných kilometrů bez karambolů, samé báječné vylepšováky, které nám doufám na těchto stránkách fotograficky zdokumentujete (to není přání, ale téměř povinnost) a nekonečnou řadu obdivovatelů vašich vozítek. To poslední přání vám píšu v návaznosti na událost posledních dní, konkrétně středy 27.12., kdy jsme s Jacklem a jeho úžasným stříbrným šípem stály v nahuštěné koloně aut a tu kde se vzal, tu se vzal, nám před vůz skočil jakýsi maník s fotoaparátem a rozhodnutím si tu úžasnou káru zvěčnit.

No Jackel to ani slovem neokomentoval. Mám podezření, že to bylo dmoucí se pýchou nebo že by na to byl už zvyklý?! Řekla bych, že "a" je správně
Kluci, zkraťmě to. Pořádně toho Silvestra oslavte a hodně dobré nálady a smíchu v novém roce 2007 vám všem ze srdce přeje Jaruška