Zdravím, koupil jsem si Focuse 1.6
BOhužel měl zamrzlé brzdy, který poté povolily.
Ale stále je slyšet divný zvuk když brzdím .....je to slyšet když jedu víc jak 60 a zabrzdím, jak by někdo klepal, nebo bouchal do bubnu.
V bazaru mi celkem verohodný člověk řekl, že jak to bylo zamrznuty a zarezlý, tak se to časem obrousí...a bude to ok
Brzdy by měli být novější, zda uplně nové to netuším, ale v papírech to tak stojí,.
Je možné že je to tím??..a nebo tento zvlaštní klepavý zvuk..muže byt zpusoben něčím jiným??
Bohužel sem nezjistil zda to dela jedno nebo obě zadní kola....a bohužel na miste či na heveru ten zvuk slyšet není...pouze od 60 km/h výš..už mam najeto 200 km...a stale bezezměny
Jinak auto se zdá že brzi v pořádku
Divný zvuk při brždění
-
- Nováček
Divný zvuk při brždění
Ford Focus 1.6 16V, 11/2001
Re: Divný zvuk při brždění
tak je sundej neni to tolik prace povolit jednu matku myslim ze 30 orech a uvidis
-
- Nováček
Tak jsem byl ve fordu....a zjistili že mam pokřiveny zadni kotouč, tak tam nemam bubny jak jsem se milně domníval.
Prý to mám zkusit nechat že to možná srovná, a nebo vyměnit kotouč ale i destičky.
Divný je že destičky jsou jako nové, takže byli měněny nežli to dal ten člověk do bazaru, takže zahada je kde prišel ten kotouč k ty deformaci
co myslitze mužu to bez rizika poničení kola, či jeho zavešení nechat???? byt??
Prý to mám zkusit nechat že to možná srovná, a nebo vyměnit kotouč ale i destičky.
Divný je že destičky jsou jako nové, takže byli měněny nežli to dal ten člověk do bazaru, takže zahada je kde prišel ten kotouč k ty deformaci
co myslitze mužu to bez rizika poničení kola, či jeho zavešení nechat???? byt??
- miki21
- Test driver
Tomu,že Ti v autorizovaném servisu řekli,že se to srovná,se musím od srdce zasmát.Jó páni od Forda.
Pokud nemáš místo zadního kola něco jako soustruh,tak to radši nech vyměnit.S brzdama bych nelaškoval.
Každopádně navštiv jiný servis 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
To jako oni tak zase jsou na svým místě. Hodinu mi litali pod autem aby ověřili co skutečně zpusobuje onen zvuk..a dokonce po me nechteli ani korunu...
a A zajiste z jejich strany doporučení...na vymenu padlo, ale asi když vydeli muj ksift:)..že bych měl na nově delanych brzdach....netuším kdo je kde vymenoval..zase delat novy kotouče......a to by se pry meli i rovnou zase z novyma destičkama..tak řekli co řekli.
Jinak jako se servisem sem s nima skutečne spokojeny..na počkani....se venuji zakaznikovi což v dnešní uspechany dobe fakt ocenuji
a A zajiste z jejich strany doporučení...na vymenu padlo, ale asi když vydeli muj ksift:)..že bych měl na nově delanych brzdach....netuším kdo je kde vymenoval..zase delat novy kotouče......a to by se pry meli i rovnou zase z novyma destičkama..tak řekli co řekli.
Jinak jako se servisem sem s nima skutečne spokojeny..na počkani....se venuji zakaznikovi což v dnešní uspechany dobe fakt ocenuji