Bt funguje pouze jen u některých druhů telefonu,myslím tím tu plnou kompaktibilitu,bohužel nikde není k dispozici seznam kompaktibilních telefonů,se softem to bude stejně tak,pokud ti telefon funguje,alespoň na volání buď rád a zbtek raději neřeš,mohlo by ti to dopadnout špatně,třeba jako u (zapoměl jsem jméno),tomu hansko špatně komunikovalo s Densem a rozklepávalo mu obrazovku,nakonec musel nechat hansko odpojit.ACEMajky píše:Tak sem si hral s radiem denso a origo HF sadou co byla v aute pod operkou. V HF sade byla redukce na tel. nokii ktery mam jako rezervni doma, kdyz tel. dam do drzaku, tak se na display aktivuje tel. seznam i SMS, ale jak spojim nokii pres BT, tak jde jen telefonovat (tel. cisla musim tukat rucne) - proste tel. seznam ani SMS nefachci. To same na mem SE K750i, kde me to tizi vice, cili predpokladam, ze je potreba nejaky novy SW do radia, nemate paru zdali se neda nekde neco sosnout a upgradnout? Sice uz sem prendal ze stareho auta HF parrot 3200, ale je to dalsi ven navic co v "hyzdi" interier
Vám všem přehrává Denso MP3? Je možné, že zrovna to moje to neumí? Klasická CD jsou bez problémů, ale jakmile tam dám CD s MP3, objeví se Disc Error a konečnám.a.x.i.m.u.s píše:CD changer... Taky ho nemám, ale kamarád taky s Densem ho má a zobrazí to zaplněnost a hrajicí disk v changeru.
Když Denso umí mp3 tak mi changer ani nechybí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host