ST225 update softwaru ŘJ
- Faze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ST225 update softwaru ŘJ
má s tím někdo zkušenost? mam verzi softu 382957, u kterýho jak jsem se dočet se právě objevuje to cukání při nižších rychlostech (jako kdyz na chvili nemá beňoch) + to potřebuju kvůli Dreamscience. Volal jsem do Forda, ale nevěděli přesně co po nich chci, nabídli mi poslední ŘJ kalibraci, jen nevim jestli se jedná o to co potřebuju já 

Oranžáda pryč, teď je tu bílý GTI
- teebee
- .
Re: ST225 update softwaru ŘJ
Čeká mě brzo servis, tak se zkusím poptat, jaký verze mají "na skladě"...
Je otázka, jestli poslední kalibrací mysleli 7BUG/393284 nebo 7BUF/382957 - řekl bych, že neměli ani páru o číslech verzí a nakonec by ti za nemalý peníz nahráli znova 7BUF

Je otázka, jestli poslední kalibrací mysleli 7BUG/393284 nebo 7BUF/382957 - řekl bych, že neměli ani páru o číslech verzí a nakonec by ti za nemalý peníz nahráli znova 7BUF

Ford Focus ST, 2007 pre-facelift, 5D, Sea grey

- Faze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zítra ráno tam jedu
tak snad to někde vyčtou co tam je, a že je potřeba 7BUG.. mělo by to stát 1000 bez DPH

- Faze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak hotovo, ve Fordu tyhle čísla neznaj, nebo aspoň přes IDS, co vyčetli přes diagnostiku:
strategy: 6M5Y
název souboru: 6M5Y-12A650-AF
IDS jim samo nabídlo novější verzi:
název souboru: 6M5Y-12A650-AG
to je jediný co mi mohli nabídnout, až mi konečně dojde DS tak zčeknu to číslo verze, pokud by tam byla stále ta původní tak mam screenshoty z celýho procesu, takže "gimme back my money"
jo a pro případný zájemce - stálo to 960kč, trvá to podle mě tak 15 min max, asi to schválně natahujou (řekli mi 1,5h, byl jsem pryč cca 30min a bylo to hotový)
zkoušel jsem jízdu na trojku cca 60kmh, kdy mi občas přišlo jak když dochází benzín a klesaly otáčky, zatím mi to neudělalo, tak doufám že to aspoň k něčemu bylo
název souboru: 6M5Y-12A650-AF
IDS jim samo nabídlo novější verzi:
název souboru: 6M5Y-12A650-AG
to je jediný co mi mohli nabídnout, až mi konečně dojde DS tak zčeknu to číslo verze, pokud by tam byla stále ta původní tak mam screenshoty z celýho procesu, takže "gimme back my money"

jo a pro případný zájemce - stálo to 960kč, trvá to podle mě tak 15 min max, asi to schválně natahujou (řekli mi 1,5h, byl jsem pryč cca 30min a bylo to hotový)
zkoušel jsem jízdu na trojku cca 60kmh, kdy mi občas přišlo jak když dochází benzín a klesaly otáčky, zatím mi to neudělalo, tak doufám že to aspoň k něčemu bylo

- teebee
- .
Díky za super info, ty čísla se můžou hodit
To cukání je hlavně znát na mapě dsci při ustálený jízdě pod 1800rpm (pětka ve městě)- to můžu potvrdit, frčím totiž pořád na Fku a jsem línej řešit updaty ecu a ds
...

To cukání je hlavně znát na mapě dsci při ustálený jízdě pod 1800rpm (pětka ve městě)- to můžu potvrdit, frčím totiž pořád na Fku a jsem línej řešit updaty ecu a ds

- Faze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj to jsem čet i na anglánovi, že DSCI s tim trochu cuká.. DS co jsem objednal měla už po upgrade na Gčko takže jsem v podstatě "musel" 

- mirost
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to je presne moja tema. mozete mi poradit?
FORD MONDEO TITANIUM S redford
- teebee
- .
mirost: Docela neurčitý dotaz, ale předpokládám, že se ptáš na poskakování při ztrátě trakce řešené ve vedlejším topicu
Tady zmiňované cukání je záležitostí nastavení směsi ve specifických otáčkách, které řídí ECU

Tady zmiňované cukání je záležitostí nastavení směsi ve specifických otáčkách, které řídí ECU

- mirost
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tazka debata resp.pojmy na uzivatela mojho typu
takze dakujem, aj tak pomohlo:-)

takze dakujem, aj tak pomohlo:-)
FORD MONDEO TITANIUM S redford