Ta diera tam ma byt - chyba Ti zaslepka. Urcite je aj na druhej strane.Honcke píše:Zdravím všechny,dnes jsem objevil na mém FoFo díru v prahu.Je to na levé straně vzadu za řidičem.Nemyslím jako shnilou díru,spíš jako provrtanou.Můj dotaz:je to origo a k něčemu to slouží,nebo se tam prostě nějak vyskytla?Foto nebude,nemám momentálně foťák,na druhé straně jsem se zapomněl podivat jestli tam je taky.Zkuste se někdo prosím podívat jestli máte taky,docela mě to trápí,myslí aby se tam nedostal bordel atd.je to jako spíš dole v místech kde se dává hever,když si kleknete,měla by být vidět.Předem dík za odpovědi a postřehy.Honcke
O.K.Dík za postřeh,ještě jeden možná blbej dotaz:na co ta díra v prahu je?Rumbo píše:Ta diera tam ma byt - chyba Ti zaslepka. Urcite je aj na druhej strane.Honcke píše:Zdravím všechny,dnes jsem objevil na mém FoFo díru v prahu.Je to na levé straně vzadu za řidičem.Nemyslím jako shnilou díru,spíš jako provrtanou.Můj dotaz:je to origo a k něčemu to slouží,nebo se tam prostě nějak vyskytla?Foto nebude,nemám momentálně foťák,na druhé straně jsem se zapomněl podivat jestli tam je taky.Zkuste se někdo prosím podívat jestli máte taky,docela mě to trápí,myslí aby se tam nedostal bordel atd.je to jako spíš dole v místech kde se dává hever,když si kleknete,měla by být vidět.Předem dík za odpovědi a postřehy.Honcke
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host