Neorig. centrál
- KAPSCH
- Nováček
Neorig. centrál
Ahoj, nebo dobrý den všem, jsem tady novej a o centrálech tady toho bylo napsáno spousta. Mám FF rok výroby 2002, výbava Ambiete a světe div se není tam centrál. Dáte mi někdo typ kdo dokáže do Focuse centál namontovat. Několik provozoven mi to odmítlo s tím, že lankové systémy nedělají.
Děkuji
JB
Děkuji
JB
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Uf, tak to je dobrý.KAPSCH píše:Taky mě to napadlo, ale podle servisu, pokud není ani otevírání 5tých dveří na čudlik na palubce, tak tam na 100% není. Prý to výbava Ambiente v roce 2002 neměla. Zato mám klimu - popravdě logiku tam nehledám.
JB
Švára si nechával dodělávat centrál i s dálkou na Galaxy, tak se Ti můžu poptat na cenu, ale dělali mu to v Táboře a to je pro Tebe asi 90km

- KAPSCH
- Nováček
Po pravdě mám obavu nechat si tam namontovat klasickej univerzál na motorek s táhly. Někteří řekli že do toho nejdou, nebude to nikdy chodit spolehlivě a pokud bych to přesto chtěl tak nedají záruku na montáž. Svůj dotaz směřuju spíš, zda nevíte třeba o zahraničním výrobci, který umí dodat centrál do FF - systém s lankovým ovládáním dveří - něco jako KIT pro Focuse.
JB
JB
-
- Nováček
univerzalny central
chcem sa opytat ci je mozne dat do fordu aj univerzalny central ... mne bolo povedane ze nie. co je natom pravdy...???dakujeeem