jen jestli jsi na vojně nesloužil u radarůpelen píše:Rika se, ze elektrikari maji dcery, tak mam 2.bofi píše:Taky dvě dcery

jen jestli jsi na vojně nesloužil u radarůpelen píše:Rika se, ze elektrikari maji dcery, tak mam 2.bofi píše:Taky dvě dcery
taky patříš mezi ty vyvolené, kteří nechápou, kde zůstal ten proud, když se vytáhne kabel ze zásuvky?bofi píše:S tou elektrikou nevím , nevím.Jedině , že by to platilo i na matku , protože ta je vyučená elektrikářka.Já , ale kolem elektriky ani neprošel
.
No myslím , že tak nějak by to u mně mohlo být.Skubi píše:taky patříš mezi ty vyvolené, kteří nechápou, kde zůstal ten proud, když se vytáhne kabel ze zásuvky?bofi píše:S tou elektrikou nevím , nevím.Jedině , že by to platilo i na matku , protože ta je vyučená elektrikářka.Já , ale kolem elektriky ani neprošel
.
![]()
![]()
Uz ti dal generalisimus sahnout na fazi? Elektrikar poznava fazi prstem.bofi píše:No myslím , že tak nějak by to u mně mohlo být.Skubi píše:taky patříš mezi ty vyvolené, kteří nechápou, kde zůstal ten proud, když se vytáhne kabel ze zásuvky?bofi píše:S tou elektrikou nevím , nevím.Jedině , že by to platilo i na matku , protože ta je vyučená elektrikářka.Já , ale kolem elektriky ani neprošel
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale na druhou stranu pár zástrček už jsem dal do kupy a zatím fungujou (samozřejmě pod dohledem domácího elektrykářského generalisimusa)
Jairo, úprimne gratulujem!!!Jairo píše:Tak konecne!!!!
Narodila sa mi prva dcera/prve dieta. V piatok 1. decembra o 11.50 sa narodila Lucinka 3,4kg a 50 cm. Je to nadherne stvorenie![]()
Bude to za par rokov urcite plnohodnotny clen FoFo fora a rada sa bude vozit na mojom Focuse![]()
PS. I'm happy Daddy. Je to super pocit...
Tak Daddy ať ti roste a je zdravá a máte z ní jen radost.Jairo píše:Tak konecne!!!!
Narodila sa mi prva dcera/prve dieta. V piatok 1. decembra o 11.50 sa narodila Lucinka 3,4kg a 50 cm. Je to nadherne stvorenie![]()
Bude to za par rokov urcite plnohodnotny clen FoFo fora a rada sa bude vozit na mojom Focuse![]()
PS. I'm happy Daddy. Je to super pocit...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů