Motokary Pachfurth - pokec
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Motokary Pachfurth - pokec
Cafte, dnes ideme s Anndym na motokary. Vyrazame o 16:00 (su otvoreni len do 18:00). Ak by niekto chcel, moze sa pridat.
zakladne info :
- otvorena trat vonku
- 10€ / 10min 9hp
- 30€ / 10min 28hp
zakladne info :
- otvorena trat vonku
- 10€ / 10min 9hp
- 30€ / 10min 28hp
Naposledy upravil(a) misoo dne 21.08.2009 11:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dnes streda 16:00 motokary Pachfurth
Misoo a buchnes aj 28ps?
Ja len ci mas zavet a pamatal si na mna...
Ak hej tak parada a mohol by si nejake on-board video dat...

Ja len ci mas zavet a pamatal si na mna...

Ak hej tak parada a mohol by si nejake on-board video dat...
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj idem iba na tu 28ps
igelitku mam, tak ked tak ma anndy pozbiera a donesie na slovensko. pochovajte ma potom pod dubom a dajte si za mna jedno vychladene !

igelitku mam, tak ked tak ma anndy pozbiera a donesie na slovensko. pochovajte ma potom pod dubom a dajte si za mna jedno vychladene !

- Ondro
- Junior
ja som doma az o 17:30 takze nestiham.
Ty ides na tu 28
a ja som tajne dufal, ze pockas na mna 
Ty ides na tu 28

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
chlapi...... co vam budem rozpravat....... proste orgazmus na kolesach, ine slova ma teraz nenapadaju...
to neni brutus ako 9k, to je obrmegaturbobrutus !!! prvy krat v zivote som mal strach za volantom z vlastnej jazdy !! este nepoznany pocit dneska... fuuuu ani neviem kde zacat... presiel som asi 10 koleciek a prvych 5 som spoznaval motokaru a dalsich 5 som spoznaval trat. ani jedno kolecko som nesiel na cas alebo nejako rychlo. na rovinu poviem, ze som si jednoducho netrufal ist naplno a za druhe moja fyzicka na to nestacila. ale zazitok to bol neskutocny, uplne iny svet ako 5 alebo 9k. rozdiel medzi 5 a 9k je asi taky ze 9k rychlejsie akceleruje, to je vsetko. ale tato 28k motokara mala total citlivy volant, pohyb o 1cm sposoboval klukatu jazdu (a neskutocne tlaky na rebra - o tom neskor). plyn bol klasika, proste kde 9k uz frcala naplno, tato sa len rozbiehala a ani na 150m rovinke to neslo na max. proste rychlost jak hovado. pridavat plyn v zakrute som ani neskusal, aj na rovinke to vrtelo zadkom jak slecna na moulin rogue. osobitnou kapitolou su brzdy. bez hanby poviem, ze prve zabrzdenie som spravil hodiny. ziadne take, ze dupnem na to a brzdim. tu dupnutie na brzdu sposobilo hodiny, lebo volant bez toho 1cm pohybu nehrozilo udrzat pri brzdeni, proste bolo treba velmi jemne davkovat. nieco podobne ako ked si v aute vyskusate zabrzdit pravou nohou.
no a tie boky... po par hodinach a prejazdoch cez obrubniky a hlavne dopady na zem tak trochu bokom sposobili, ze naspat musel soferovat Anndy a kazde nadychnutie ma boli... este som take nezazil... ale co je zaujimave, tak ruky a obzvlast dlane co ma vzdy bolievali najviac ma vobec nebolia. bude to tym, ze volant sacilo krutit velmi malicko a mal alcantarovy povrch, takze ho nebolo treba stiskat.
takze v skratke tolko prve dojmy. ale zazitok jak svina, stalo to 28€ ale nelutujem ani jedineho centika, fakt to stoji za to ! nechcem teraz zhadzovat slabsie motokary, alebo machrovat, no neda mi nepovedat, ze rozdiel medzi 28k a 9k motokarou je zazitkovo rovnaky asi ako rozdiel medzi 9k a autodromom na kolotococh ! prisaamvacku !!
dostal som aj karticku, takze neni treba nosit ten papier ak si pamatate co nam dali minule ze sme zajazdili limit. no a ondro nemaj strach, nabuduce s tebou urcite pojdem, je to zavislost na ktoru nedam dopustit !!
idem, vecer este skusim popisat trat a techniku a pocity pri kazdej zatacke, rovinke...

no a tie boky... po par hodinach a prejazdoch cez obrubniky a hlavne dopady na zem tak trochu bokom sposobili, ze naspat musel soferovat Anndy a kazde nadychnutie ma boli... este som take nezazil... ale co je zaujimave, tak ruky a obzvlast dlane co ma vzdy bolievali najviac ma vobec nebolia. bude to tym, ze volant sacilo krutit velmi malicko a mal alcantarovy povrch, takze ho nebolo treba stiskat.
takze v skratke tolko prve dojmy. ale zazitok jak svina, stalo to 28€ ale nelutujem ani jedineho centika, fakt to stoji za to ! nechcem teraz zhadzovat slabsie motokary, alebo machrovat, no neda mi nepovedat, ze rozdiel medzi 28k a 9k motokarou je zazitkovo rovnaky asi ako rozdiel medzi 9k a autodromom na kolotococh ! prisaamvacku !!

dostal som aj karticku, takze neni treba nosit ten papier ak si pamatate co nam dali minule ze sme zajazdili limit. no a ondro nemaj strach, nabuduce s tebou urcite pojdem, je to zavislost na ktoru nedam dopustit !!

idem, vecer este skusim popisat trat a techniku a pocity pri kazdej zatacke, rovinke...

- Jozef
- Pokročilý
No misoo vidim, ze Ta to fakt chytilo. Len si neviem predstavit, ked Ti za chvilu bude aj tych 28k malo ... 

- Anndy
- Test driver
misoo fakt nevyzeral pekne ked skoncil 

- Jozef
- Pokročilý
Kym neuvidim foto, neuverim 

- Ondro
- Junior

Supeeeer ! uz sa meviem dockat ked vybehneme spolu

kamos mi hovoril, ze 28 PS je strasny brutus. ked to clovek posere tak z toho kuka uz aj nejake to zranenie, takze sranda bokom. netrebabyt hrdina ale si to poriadne ochytat.
Este ma zauima ako to je s overalom. Staci ked budes normalne obleceny ako minule a pozacju ti iba prilbu alebo treba aj nieco navyse ?

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj je to brutus, srandy bokom, pekne pomalicky ucit sa na tom 
netreba ziadne kombinezy, staci ti normalna prilba ako na ostatnych motokarach. ale vrelo odporucam tie plechy na boky, stale citim v rebrach kazde nadychnutie...

netreba ziadne kombinezy, staci ti normalna prilba ako na ostatnych motokarach. ale vrelo odporucam tie plechy na boky, stale citim v rebrach kazde nadychnutie...

- Sasino
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
gratulujem k zazitku bez urazu, kedy idete nablizsie? uz sa tesim na tu
misoo píše: obrmegaturbobrutus

je: OPEL ZIRAFA 2009 1,9 CDTi 120k
bol: FoFo II r.v 2007 1,6 Ti-VCT 115k
LFS 1:17:86
- Ondro
- Junior
ja lamem Misaa v tomto termine - 24.8. - 28.8. Osobne by som najradsej isiel v stredu 26.8. 22.8. sa vratim z dovolenky a kym sa trocha spamatam tak ta streda bude akurat. Bude mi este platit rakuska dialnicna znamka z dovolenky. myslel som tak po robotke dat na odreagovanie jednu jazdu v tej 28 PS. 

- Quickie
- Moderátor
ako mne je to už teraz celkom v paži.. ale kym som mohol tak som brzdil vždy len pravou.. čo na tom treba skúšať? či si sa len pomýlil?misoo píše:nieco podobne ako ked si v aute vyskusate zabrzdit pravou nohou.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sasino : ja sa prisposobim na ondra ked pojde on, ja sa pridam. treba si zobrat tie papiere co nam dali vtedy ze sme zajazdili tie casy. po jazde na 28k som dostal taky preukaz, takze papier uz netreba
ondro : neoveroval som si to (ja vul) ale videl som tam napisane ze 28ps kary sa mozu jazdit len utorok, stredu a stvrtok. este si to overim. a este jedna vec, na jazdu treba kauciu 70 evri, ja som nemal, tak som im tam nechal platobnu kartu.
quickie : jj preklep, myslel som samozrejme lavu s ktorou sa stlaca spojla
PS: po rovinke je taka velka zakruta, tam som necitil ze sedim, len som akoby lezal na boku, prvy krat v zivote som zazil bocne pretazenie viac ako 1G
PS2: jazdila sa trat "Strecke2" : http://www.speedworld-kart.at/de/deskto ... /tabid-24/
ondro : neoveroval som si to (ja vul) ale videl som tam napisane ze 28ps kary sa mozu jazdit len utorok, stredu a stvrtok. este si to overim. a este jedna vec, na jazdu treba kauciu 70 evri, ja som nemal, tak som im tam nechal platobnu kartu.
quickie : jj preklep, myslel som samozrejme lavu s ktorou sa stlaca spojla

PS: po rovinke je taka velka zakruta, tam som necitil ze sedim, len som akoby lezal na boku, prvy krat v zivote som zazil bocne pretazenie viac ako 1G

PS2: jazdila sa trat "Strecke2" : http://www.speedworld-kart.at/de/deskto ... /tabid-24/
- Sasino
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hm tak nist, ja sa vratim z dovolenky asi 27meho vecer a 29 vecer idem za rodinkou do Mostu. tak nekdy priste 

je: OPEL ZIRAFA 2009 1,9 CDTi 120k
bol: FoFo II r.v 2007 1,6 Ti-VCT 115k
LFS 1:17:86