Motokary (Vieden) Pachfurth - Streda 15.7.2009 17:00 z BA
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motokary (Vieden) Pachfurth - Streda 15.7.2009 17:00 z BA
podla mna najrealistickejsia hra je vietcong 1, pohyby panaka a cela fyzicka boli asi najrealistickejsie co som kedy hral. a to som hral aj CS, takze do mna !! 

-
- Nováček
tak citam, ze ste nakoniec nesli do Viedne. Podla toho co pisete bolo super a ja lutujem, ze som nemohol ist. Ja som si totiz chrbat znicil uz tyzden predtym
. Bol som jazdit 24h v Hodonine. Mrknite zajtra (18.7.) o 09:30 na trojke relaciu GRID. Mala by tan byt reportaz. Pisem to sem preto, ze vidim nadsencov. Next year by ste mohli spravit team a jazdit 24h tiez. Poviem, ze to je ina kava a zazitok. Jednoducho spica. Ale chrbat ma boli tak, ze idem umriet (moja chyba, lebo som nechcel chranic na rebra - hrdina = d.bil). Kto chce precitat a pozriet foto, nech mrkne sem: http://www.f1.sk/stretavky/index.php?clanok=32110
Takze next time sa pridam. Dufam, ze zajazdim tiez ten ich limit, bo tych 28hp chem zazit.
noe

Takze next time sa pridam. Dufam, ze zajazdim tiez ten ich limit, bo tych 28hp chem zazit.
noe
gdo to tu berie moje meno nadarmo ??!! :o))))))misoo píše:len skoda ze bolo tolko culexov a stihli sme zajazdit len jednu rundu...
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo limit je vcelku v pohode sak chalani to dali na prvu jazdu aj ked miso to musel trocha vyhadat bo jedno kolo to trochu ustrelil. Ja som dal prvu jazdu hodiny v druhom kole a potom som to bral moc opatrne.Takze next time sa pridam. Dufam, ze zajazdim tiez ten ich limit, bo tych 28hp chem zazit.
Ten limit pod 40s kazde kolo je vcelku benevolentny. Bez problemov by sa malo dat jazdit kazde kolo pod 38s (2.-3. jazdu).
ked som videl tych blaznov co trenovali na tych silnejsich karach tak mam z toho s odstupom casu az strach. Chranic rebier bude nevyhnutny.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

- Ondro
- Junior
Noe: 24h v motokarach si neviem dost predstavit
Po tych 8 minutach ma bolia ruky ako hovado - kazda zakruta na krv a ide predsa o cas. To by sme museli bat aspon 10 aby sa ako tak dalo zvladnut. musi to byt fasa zazitok. Daj vediet ked bude dalsi rocnik a nieco vymyslime 

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak ta 24 hodinovka vyzera brutalne, to by som siel, ale chranice na chrbat a podobne by museli byt, bez toho to nema vyznam. kde sa daju take chranice zohnat ? daju sa aj poziciat ? a kolko stoji taka 24 hodinovka na jedneho ?
-
- Nováček
sorac, bol som mimo netu ...
Ondro: v nasom teame nas bolo 12, takze nejazdilo sa casto. Jazdili sme stinty po 30min a v noci aj o nieco dlhsie. Bola to tvrda praca, ale mozem povedat, ze pri tom zapale boja to velmi rychlo v kare preslo a nevnimal si to tak. Nas druhy team mal tusim iba 6 clenov - ti si naozaj makli. Davali aj hodinove stinty. Boli tam vsak chalani ako Miro Hornak, ktory dokazal tu hodinu makat ako stroj a jazdil casy na kolo s rozdielom par stotin. Sila ! Treba sa nato vazne pripravovat ako fyzicky tak aj organizacne. Treba mat dobreho manazera teamu, ktory zvladne taktiku v boxoch. Aj ked ide hlavne o FUN, vsetci frcia na maximum. Nebudem moc rozsirovat, ale napr. nasho manazera nakoniec odviezla sanitka po totalnom vycerpani. Takze ide fakt o extremizmus !
Dalsi rocnik ohlasim --> takze trenujte
Misoo: po tohorocnej skusenosti mozem len potvrdit, ze tie chranice su nevyhnutnost. V poslednom stinte som mal "poskakovaciu" karu a chrbat ma dost brutalne boli este teraz. Takze urcite idem zhanat chranic na rebra a kupim aj na kolena. Chalani mali vyrobene podomacky a niektori kupili cez ebay. Este som to nepozeral, ale kartingove rukavice Sparco som kupoval na http://www.merlinmotorsport.co.uk, takze asi to kupim tam.
Cena za team bola 26000 CZK, takze sa to potom podeli poctom clenov ak nemas sponzora
.
Ondro: v nasom teame nas bolo 12, takze nejazdilo sa casto. Jazdili sme stinty po 30min a v noci aj o nieco dlhsie. Bola to tvrda praca, ale mozem povedat, ze pri tom zapale boja to velmi rychlo v kare preslo a nevnimal si to tak. Nas druhy team mal tusim iba 6 clenov - ti si naozaj makli. Davali aj hodinove stinty. Boli tam vsak chalani ako Miro Hornak, ktory dokazal tu hodinu makat ako stroj a jazdil casy na kolo s rozdielom par stotin. Sila ! Treba sa nato vazne pripravovat ako fyzicky tak aj organizacne. Treba mat dobreho manazera teamu, ktory zvladne taktiku v boxoch. Aj ked ide hlavne o FUN, vsetci frcia na maximum. Nebudem moc rozsirovat, ale napr. nasho manazera nakoniec odviezla sanitka po totalnom vycerpani. Takze ide fakt o extremizmus !
Dalsi rocnik ohlasim --> takze trenujte

Misoo: po tohorocnej skusenosti mozem len potvrdit, ze tie chranice su nevyhnutnost. V poslednom stinte som mal "poskakovaciu" karu a chrbat ma dost brutalne boli este teraz. Takze urcite idem zhanat chranic na rebra a kupim aj na kolena. Chalani mali vyrobene podomacky a niektori kupili cez ebay. Este som to nepozeral, ale kartingove rukavice Sparco som kupoval na http://www.merlinmotorsport.co.uk, takze asi to kupim tam.
Cena za team bola 26000 CZK, takze sa to potom podeli poctom clenov ak nemas sponzora

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fuuu cena dost brutal... ale ak by nas bolo vela, takych 15 min. by sa dalo. aj jazdy by neboli take dlhe, ani cenovo by to nebolo az take zle. len by to chcelo fakt manazera ktory by to vedel dobre zmanazovat.