imbus na original litá kola
- rusher
- Nováček
imbus na original litá kola
Zjistil jsem, že nemám klíč na litá kola. Jsou to bezpečnostní šrouby a údajně je každý klíč originál jen k jedněm kolům. Cena za všech 16 šroubů 1200,- + origo imbus se asi naprosto zbláznili. Je nějaké jiné řešení? Myslím levnější... Možná si ten imbus nechám vyrobit, přijde mě to zbytečně moc peněz. Existuje jiné řešení než vzít 1200,- a jít do Fordu koupit nové? Za kolik se dají sehnat běžné šrouby a jaký rozměr mám hledat?
Ford Focus 1.6 kombi, r.v.03/99
-
- Test driver
Tiez som z toho prekvapeny
.Pochybujem,ze ich tam mas 16.Kluc si mozes kupit vo Forde/myslim na tie bezne skrutky/Ak tam mas aj bezpecaky,tak ti asi chyba ten nadstavec na ich odtiahnutie.Pokial viem,tak ja mam k bezpecakom taku karticku,ze keby som ten nadstavec stratil,tak mi podla serioveho cisla tej sady poslu novy.Ak ho vsak nemas,tak smola.
Myslim,ze by sa dalo privarit na tu bezpec.skrutku nejaky standartnu a odtiahnut to a kupit novu sadu bezpecakov

Myslim,ze by sa dalo privarit na tu bezpec.skrutku nejaky standartnu a odtiahnut to a kupit novu sadu bezpecakov

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jen jestli tě neplete ta krytka (poklička) na středu kola - vypadá, že je chycena 4mi imbusovými šrouby, ale je to jen naražený, k vyndání stačí šroubovák. Jinak 16 bezpečnostních matic si tam může dát jen někdo totálně posedlej strachem, nekoupils to od Bushe?? 

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Zkušený
Syn má na Pumě taky hliníkáče s pokličkou na pojistný šroub, ale radši jsme ho dali ještě i na kola ,,pod pokličku"jenda píše:To je docela šílený mít 16 bezpečnostních šroubů. Já mám ty hlavní šrouby schovaný jenom pod pokličkou s bepečnostním šroubem ale tomu stejně moc nevěřím.Přijde mi, že je to jenom pro slušný lidi.

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Obyčejné matky na 19 - ku klíč rozměr M12 stoupání 1,5 které patří na plechové disky mě stály u Forda 34 kč/kus. Matky na alu kola jsou jiné a o moc dražší. Cenu ale neznám. Jestli máš ale bezpečnostní matice na všech šroubech a nemáš protikus ani kód, tak pánbůh pomáhej 

Naposledy upravil(a) petulka dne 23.11.2006 21:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušený
- fory
- Nováček
Re:
Jsem rád,že už vím k čemu byla ta kartička...nemusel bych všechny 4 bezpečáky odpalovat autogenemzirafak píše:Tiez som z toho prekvapeny.Pochybujem,ze ich tam mas 16.Kluc si mozes kupit vo Forde/myslim na tie bezne skrutky/Ak tam mas aj bezpecaky,tak ti asi chyba ten nadstavec na ich odtiahnutie.Pokial viem,tak ja mam k bezpecakom taku karticku,ze keby som ten nadstavec stratil,tak mi podla serioveho cisla tej sady poslu novy.Ak ho vsak nemas,tak smola.

Re: imbus na original litá kola
este existuju take specialne servisne "utahovace" alebo ako to nazvat, ktore vyzeraju ako mnoho-zilove ocelove vlakno, ked prerezes kolmo. pouzivaju sa, ked su "nejasne hrany" :o) alebo prave v takomto pripade. nie je ale zarucene, ze to s tym odtiahnes, pokial to ma prilis komplikovane "utvary" ale skus v nejakom pneuservise. mne raz taky special pomohol, ked som vdaka nedorozumeniu nemal nadstavec bezpecnostny v aute a dostal defekt 200km od domu...
a tie specialne matice sa davaju na kazde koleso 1, teda styri celkom, zvysnych 4x3 matic je normalnych. presne tak, ako tu uz bolo povedane.
a tie specialne matice sa davaju na kazde koleso 1, teda styri celkom, zvysnych 4x3 matic je normalnych. presne tak, ako tu uz bolo povedane.
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 27.01.2010 06:58, celkem upraveno 1 x.
- miki21
- Test driver
Re: imbus na original litá kola
Asi jsi myslel něco takového,že
http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/Hlavic ... mm/p-1472/

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.