Super, tak to je dobře, že to tak dopadlo.
A kde jsi nakonec byl? Ve Fordu?
Vedle stojící auto mi odřelo nárazník, mám fotky .. co dál?
- Batman
- Nováček
Re: Vedle stojící auto mi odřelo nárazník, mám fotky .. co dál?
Ford Focus II combi | 1.8 flexifuel | 92 kW, 125 koníků | 2006

Galerie a info: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... =a&start=0
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, ve Fordu mi řekli, že mají volno až 22.6., tak jsem zkusil zajet přímo do smluvního servisu té pojišťovny viníka - nebudu tu dělat reklamu, ale sídlí na Mostní kousek vedle Fakulty MNG a EKO
Pán tam byl velmi ochotný, že mám přijet 15.6. a nebudu muset ani nic hradit a následně řešit s pojišťovnou, jen si prý potřeseme pravicí 
Krom ujištění, že z auta bude zase krasavec a dalších dobrý rad, mi taky prozradil, že většina servisů to stejně vozí do nějaké lakovny někde na Salaši (nebo Březnici, teď už nevím), a to včetně těch autorizovaných. Vyjádřil jsem totiž obavu, jestli trefí barvu a že kvůli tomu jsem jel prvně do Fordu. Tak mi otevřel oči, teda jestli nekecal a nechtěl jen nalákat zákazníka, ale vzhledem ke kvalitně odvedené práci je mi to vlastně i jedno
Batmane, jestli se můžu zeptat, jak ti lakovali ten tvůj blatník, psal si pak, že to budou ještě něčím leštit, že byl poznat trochu rozdíl - řešil si to nějak? Já jen, že ty lakované díly mi teď září jak psí kulky

Krom ujištění, že z auta bude zase krasavec a dalších dobrý rad, mi taky prozradil, že většina servisů to stejně vozí do nějaké lakovny někde na Salaši (nebo Březnici, teď už nevím), a to včetně těch autorizovaných. Vyjádřil jsem totiž obavu, jestli trefí barvu a že kvůli tomu jsem jel prvně do Fordu. Tak mi otevřel oči, teda jestli nekecal a nechtěl jen nalákat zákazníka, ale vzhledem ke kvalitně odvedené práci je mi to vlastně i jedno

Batmane, jestli se můžu zeptat, jak ti lakovali ten tvůj blatník, psal si pak, že to budou ještě něčím leštit, že byl poznat trochu rozdíl - řešil si to nějak? Já jen, že ty lakované díly mi teď září jak psí kulky

- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ked to bolo opravovane mimo Ford, uznaju ti pripadnu zaruku na prehrdzavenie karoserie ? Sice 1 dvere ... kaslat na ne 

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle vůbec neřeším, do Fordu na garančky nejezdím, neboť když jsem auto koupil, mělo sice najeto jen 12.000, ale už bylo staré 16 měsíců (a žádná garančka po 1 roce neproběhla), takže mě ve Fordu poslali do (_!_) s tím, že mám po záruce, ale že jako garančku mi klidně udělají
... tak jsem poděkoval, odešel a servisuju u kamaráda mnohem levněji