Cez vikend sme hned aj pokrstili tabulku bikerov na uphille z detvianskej na biely kriz. Ja som sa umiestnil cca v polovici tabulky a kackaj o kusok nizsie, predsa len tie cigarety maju vplyv, sorry kackaj

Tabulku najdete v prilohe a tu su udaje za mna (Kackaj nech da radsej sam

14.06.2009
muž, vek 26-35 (28)
váha jazdca 82 kg, bike HT
vaha bike 14,9 kg (vratane naradia a pod) + 0,5 kg flasa = 15.4 kg + vak cca 2kg (hlavne voda ;o))
oba plášte Maxxis Ignitor 26x2,1 - podfuknute do lesa
čas: 24:09
Nie sme veru na tom zle, cakal som o dost horsi cas.
Redmann ako si na tom Ty? vyjadril si sa, ze by si tiez zbehol zaslapat uphill na BK
Dalsia statistika z toho isteho dna:
z BK na Babu 55-56 min (uz neviem presne, ivo nevies??)
z Baby na BK 51 min...viem je to iba o dve minuty menej ako minule, cakal som viac

Mali sme aj servisne okienko, kackaj dostal sustaka pri zjazde a to rovno dve diery...durchom cez dusu....by ma zaujimalo co to bolo ;o(
No a aby toho nebolo malo, cestou spat som si to hodil na peknej ceste cez obrubnik na zem...nic hrozne, nastastie som dobrzdal a mala rychlost....trosku poskriabany pedal, pistala oskreta asi na 20-25cm ale len velmi decentne...taka mala cestna lisaj

Ondro...vyslap z detvianskej je uplne v pohode aj pre cestaka, v tom xls su aj ziletkari....nepridas sa niekedy?
Redmann ten "obed" ak si to dovolim tak urazit co si dal z tej cyklo akcie, to je riadna hanba, to nie je ani na desiatu. Skoda. Osobne nie som na taketo masovky a zvlast po rovinke.
Aspon ze to tu kackaj zachranil tymi "zlamanymi" pilami ;o)) kym som mal menej casu. Cez vikend som mu to pozrel, je to samozrejme ok. Este mu musim natriet nohy vidlice, retaz si uz po mesiaci hucania do hlavy namazal

Po vikendovom kackajovom sustaku asi zacnem nosit nahradnu dusu...chjo, dalsia "fixna" vaha k bajku.
Zla sprava pre latis-a, sorry ale nedostali sme sa k prejazdu trasy maratonu

Jo a inak zaujimavy pohlad na komponenty, dik.