se nezapřešJasio píše:žeby podporučík?![]()

se nezapřešJasio píše:žeby podporučík?![]()
Delaji to podle me ty Focusy po roce vyroby cca 2000, resp. ty, ktere maji polohu na typu a intenzite ventilace v oranzove barve.Ahmed píše:Nedela to u vsech Focusu, ale prevazna vetsina to tak ma a ja taky. Pokud das jen a pouze ofuk celniho skla nadoraz doprava, tak se zapne klima. Ale v zime je klima mimo provoz. Tusim, ze kdyz je pod 4°C, tak uz se nezapne.
Hmm, to je možný, mám r.v.99 a nemám to oranžové. Dnes jsem to zkoušel a klima se mi nezapíná.Foqus píše:Delaji to podle me ty Focusy po roce vyroby cca 2000, resp. ty, ktere maji polohu na typu a intenzite ventilace v oranzove barve.Ahmed píše:Nedela to u vsech Focusu, ale prevazna vetsina to tak ma a ja taky. Pokud das jen a pouze ofuk celniho skla nadoraz doprava, tak se zapne klima. Ale v zime je klima mimo provoz. Tusim, ze kdyz je pod 4°C, tak uz se nezapne.
taky nemám na voliči některé symboly oranžové a spínání klimy taky nepozorujiHurvajs píše:Hmm, to je možný, mám r.v.99 a nemám to oranžové. Dnes jsem to zkoušel a klima se mi nezapíná.Foqus píše:Delaji to podle me ty Focusy po roce vyroby cca 2000, resp. ty, ktere maji polohu na typu a intenzite ventilace v oranzove barve.Ahmed píše:Nedela to u vsech Focusu, ale prevazna vetsina to tak ma a ja taky. Pokud das jen a pouze ofuk celniho skla nadoraz doprava, tak se zapne klima. Ale v zime je klima mimo provoz. Tusim, ze kdyz je pod 4°C, tak uz se nezapne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů