Stěrače MONDEO
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače MONDEO
Já nijak.Mě zatím nepřišly.A nemáš mastné sklo nebo tak?Je mi divné,že by to nikdo z mnou obeslaných lidí nepoznal....že vržou nebo tak.Jestli to není nějaký šmejd kus?
Jinak,že to nejsou Valea jsem věděl.....Přebal je podobný,jen bez nápisu Valeo.Mě dolezou snad zítra....Dej pár fotek 
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

Mé staré stírají naprosto bez problémů tak v tom problém nevidím. Přebal a název je naprosto totožný tak je z toho jasné za co se vydávají
Dokonce mají na obalu napsáno, že mají kontrolku opotřebení, ale na stěračích nic...
Fotky bohužel nemám.
Fotky bohužel nemám.
Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Já myslel,že tam nemají to Valeo.Tak já uvidím zítra...Kdyžtak bysme to zkusili vrátit...
- Rumcajs1
- Test driver

Tak to by rozhodně vydržet měly, to s nimi třeba dvě sezóny sjedeš, ale zase máš dvě sady takže je to to samý. To by se rozhodně vypatilo v případě, že má někdo drahý aera, to bych tam na zimu taky dával klasický ramínka, ale takhle to neřeším, po zimě dám 270 Kč za nový stěrače, léto pohoda, zimu přečkají a účel ještě splní dobře, ale po zimě je měním, protože už mají pár trhlinek a nechávají na skle pruhy.ivoch píše:rumcajs1: A co když dám před zimou zase staré stěrače, který na tom nejsou zase úplně špatně a na jaře tam šupnu zase tyhle hezký zpět. To by měly vydržet víc, ne?
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

Tak mi odpověděli, že je můžu vyreklamovat. Jinak spoustu blablablabla jak to nebyl účel mást zákazníka, že netušili o nějakých Valeach se stejným názvem a že v aukci nepsali nic o kontrolce opotřebení a že popis na Aukru ihned opravují a že soudný člověk pochopí, že to nemohou být Valea a blablabla...
Pokud by měl někdo zájem tak zítra v Hustopečích bych je včetně dokladu prodal za 150,- a mohl by to řešit on...
Pokud by měl někdo zájem tak zítra v Hustopečích bych je včetně dokladu prodal za 150,- a mohl by to řešit on...
Ex ST220 model 2004
- jama
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ach jo chlapci, kedy sa konečne poučíte že napodobenina nie je original? a že ak kvalitne značkove stierače stoja 1000kč tak ich napodobenina za 100kč sa im proste nevyrovná a že to čo ušetríte na steračoch tak obratom vrazíte vo forme času, nervou, nespokojnosti atd .?
Inak zajtra v Hustopečích si možte pozrieť originál ford Premium dtieače na mojom aute
pre ford to vyraba valeo a je to prakticky ten tym Xtrm, s kontrolkou a napisom FORD. a bez nejakých redukcí či nadstavcov aby sa to dalo univerzálne montovat. proste sierače na Mondeo. a u forda za cenu cca 930-970kč za sadu (nepametam presne, ale pod 1000kč) čo je menej ako Valeo alebo Bosh aerotwin v obchodoch s ND. stieraju krasne, a absolutna spokojnost z mojej strany, nabuduce si ich kupim určite bez premýšlania znova.
Inak zajtra v Hustopečích si možte pozrieť originál ford Premium dtieače na mojom aute
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

jama: Jj, zlákalo mě samé kladné hodnocení
Ještě před 3 měsíci jsme uvažoval o těch od Fordu, ale pak jsem si říkal na co když mi ty stávající stírají OK, no teď jsem se nechal zvyklat
Kota za to může a žádám jej tedy o zaplacení 275,- Kč, protože kdyby sem nedal odkaz tak si je nekoupím 
Ještě před 3 měsíci jsme uvažoval o těch od Fordu, ale pak jsem si říkal na co když mi ty stávající stírají OK, no teď jsem se nechal zvyklat
Ex ST220 model 2004
-
ivoch
- Nováček

m.a.x.i.m.u.s: Udělej to jako já - ty moje ramínkový taky stírají ještě dobře. Ale rozhodl jsem se koupit ty origo Ford, co mi doporučil Jama a super! A ty starý ramínkáče si dám na zimu a na jaře zase ty premium. Ať mi vydrží (možná) i dvě léta. Sice stojí ranec, ale vypadají a pracují krásně!
Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

Jj, už jednou jsem se zařekl, že levné stěrače nebudu kupovat, ale teď jsem to porušil 
Ex ST220 model 2004
- Rumcajs1
- Test driver

já bych si ty aera snad ani pořídit nemohl, pochybuju že by u nás na parkovišti na sídlišti vydržely víc jak týden 
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak já nevim.Na auto jsem je namontoval a stírají v pohodě.Tu a tam nějaká mini šmouha zůstane,ale vcelku je to dobrý.Nechám je tam a uvidim.Dneska jedem hrát do Rokycan,tak snad bude chcát,abych je ozkoušel....Tobě to m.a.x.i.m.u.s. dělalo stále šmouhy?
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

Setřel jsem to jenom 2x s ostřikovači a cca dole uprostřed skla mi to nechávalo mapu tak 10x15cm + ty čmouhy... Opradu nic příjeného, moje staré stěrače stírají bez jakékoliv šmouhy a zvlášť v tomto počasí jaké je teď je večerní jízda se šmouhami dost katasrofa.
Nebudu je teda ani reklamovat, protože další zbytečné peníze za poštovné a výsledek by byl mizerný.
Nebudu je teda ani reklamovat, protože další zbytečné peníze za poštovné a výsledek by byl mizerný.
Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Napadlo mě jestli jste někdo nevyměňoval zadní stěrač na kombiku.Mě se líbí ten celoplastovej co je třeba na fabiích.Jen nevim jak je to s výměnou...Máte někdo zkušenost?
-
ivoch
- Nováček

Kota: Ptal jsem se ve Fordu a prej tam jde pouze obyč kovový. Tak jsem ho tam dal.
Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Na to fordí rameno ano,ale pokud bys vyměnil i to rameno....