Kolik nás pojede???
- panjo
- Nováček
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny. Předně dávám na jevo, že mi e-mail o srazu přišel. Hned jsme doma rozjeli diskuzi, zda-li vyrazit na náš vůbec první sraz a reakce všech byla pozitivní. Místo Hluboká je docela atraktivní a termíny na přelomu července a srpna, ale i ty pozdější, jsou příhodné. Tedy skoro určitě můžete počítat se čtyřmi osobami. Jen bych rád věděl jestli v tom kempu majitelům nebude vadit náš vlkodav, resp. je-li povolen na pozemek kempu vstup psům aniž by museli být neustále někde uvázáni. Uvítál bych i bližší informace o celé akci. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
- Damon
- Test driver
Taky jsem se optal.Manželka by jela,starší holka(7,5) nevím a té nejmladší(0,5) jsem se neptal páč ji zatim nerozumím.Ale možná všichni.Vem taky všechny.masox píše:I já jsem to hodil do rodinného fora a zatím jsou reakce takové všelijaké - holky ty jo hned by jeli a už byly spakované a sedeli v aute, ale manželka se moc nějak nenadchla - uvidím jak to bude pokračovat.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Mohi
- Nováček
ubytko
Tak som nad tym uvazoval, ze ako dovolenka by to nebolo od veci, a navstivil by som aj zopar znamych. Otazka je ci by tam bolo aj nejake ubytovanie a v akych cenach. dik
Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zasílám svůj čistě subjektivní názor na termín konání srazu. Bral bych termín 22.-23. 7. jelikož jsem z Uherskohradišťska a v tuto dobu budeme s rodinou na dovolené v jižních Čechách. Každopádně bych se chtěl zúčastnit, ale těžko pokud to bude v jiném termínu. Jinak jsem zastáncem akcí na poslední chvíli a bez přípravy.
- Honza
- Zkušený
Jenže tohle se připravit musí a hodně dopředu,jak už je psáno výš.No tak si kdyžtak uděláš výlet s náma Moravákama,aspoň nás pojede pěkná kolona.bruno píše:Zasílám svůj čistě subjektivní názor na termín konání srazu. Bral bych termín 22.-23. 7. jelikož jsem z Uherskohradišťska a v tuto dobu budeme s rodinou na dovolené v jižních Čechách. Každopádně bych se chtěl zúčastnit, ale těžko pokud to bude v jiném termínu. Jinak jsem zastáncem akcí na poslední chvíli a bez přípravy.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Higiligi
- Nováček
Já nemohu o žádném termínu říci jestli mi vyhovuje,protože dělám na směny a to nikdá nevím jak do té práce půjdu.Ale když bude volno...jedu.Každopádně na Hluboké jsem loni byl a je to tam super.Taky asi budu muset vzít stíhačku,jinak by mě nepustila
jak tak čtu,tak vidím podle toho, jak malé děti máte,že tam budu nejstarší,ale ve 43 letech jsem zatím pořád v pubertě,jak má drahá půlka tvrdí... 

- Focusini
- Junior
Vynikající nápad....obeslat všechny členy co napsali mail......Damon píše:Šlo by třeba zaslat info mail všem zaregistrovaným aby věděli že se něco koná?Někteří se třeba zaregistrovali a nesledují stránky a třeba by rádi jeli.Možná jestli nerozšířit hlasování jestli jedu.nejedu,jedu jen na sobotu.foki píše:jeste jedna vec kvuli treba 10 lidem nema cenu zamlouvat kemp , objednavat prase , atd . kdyz je v nemecku sraz ffcd tak se sejde treba 200aut . fotky zde http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... lected=105
Nebo jestli vybrat nějakou zálohu?
Jinak mě vyhovujou zatím všechny termíny.
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001