No, dúfam že sa vrátim svojím príspevkom viac autosalónu ako takému, než diskusiu "nové trendy"
Mne sa autosalón celkom páčil, možno to je tým že bol môj prvý. Vstával som už skoro ráno aby som bol medzi prvými v Inchebe a strávil som tam celkovo takmer 6 hodín. Čo sa mi nepáčilo boli zamknuté autá, načo sa mám pozerať na nejaké Maserati spoza šnúry zo 2 metrov, to mám to isté ako keď si nájdem obrázok na nete.
Tá "výstava" Mustangov bola rana do srdca...

Ani dotknúť, ani pozrieť zblízka, proste nič, radšej som to obchádzal lebo mi trhalo srdce keď som bol tak blízko GT-čka 05, Bullitu alebo Eleanor.
Čo sa týka tých hostesiek, každá jedna bola poriadna "cipenka" ako hovorí polovička, proste vychudnuté kurvičky s vyžehlenými vlasmi, pri tých 4-kolesových kráskach nemali šancu

Najhoršia sekcia - Suzuki. Hrozné autá, design nič moc, malé, nepriestranné, kurfe tak na 1 kabelku + možno ruksak... SX4 vraj rodinné auto, no neviem, možno tak rodinné auto pre Japoncov, nie vzrastovo normálnych ľudí. Aj materiály či design interiéru nestál za veľa. Takisto Škoda, pre mňa tuctová značka (ale to je už môj problém), to som len tak očami prebehol, nič ma tam nezaujalo.
Auto(á) autosalónu pre mňa:
Peugeot 308 Monaco
Toto auto oslovila mňa aj moju polovičku hlavne výbavou a panoramatickou strechou. Vynikajúce auto pre rodinu, priestranné, dokonca sa dá pohodlne sedieť aj na zadných sedačkach, čo je u nas problém keď šoférujem ja, nakoľko sedadlo vodiča je vtedy takmer na fest vzadu. Design aj exteriér ale hlavne interiér veľmi dobre, dostatok odkladacích priestorov aj kufor sa dá.
Ford Mondeo
Asi najkrajšie auto na autosalóne. Nemožem si pomôcť, ale je fakt krásne, nádherné a neodoľatelné a proste super. Narozdiel od Peugeotu viem, že jazdnými vlastnosťami je špička vo svojej triede, silný motor, komfort, kufor do ktorého dáš kľudne aj 2 mŕtvoly (človek nepotrebuje ani kombík, taký je veľký), parádne jazdné vlastnosti a aj slušná cena... Holt, u Fordu môj favorit. Len mohli tam hodiť kúsok s kus lepšou výbavou.
Inak keď som sedel vedľa vo Focuse (na ktorom som moc vylepšení zase nenašiel, len o dačo väčší kufor a samo vzhľad) prisadol si chlapík ktorý tiež porovnával s FoFo 1, že ho má, tak reku či to nebol dakto z vás?
Mercedes triedy E
Nikdy som nebol na méďáky, ale tento nemá chybu! Spolu s Mondeom sa u mňa bije o najkrásavca na autosalóne. Proste tie nové svetlá sa fakt vydarili, milión asistenčných programov, úplné pohodlie, luxusný interiér, bezpečnosť... Uvažoval som že keby som pracháč mám Audi A8, ale E-čkový méďák mi to vyvrátil. Akurát som (ako väčšina iných návštevníkov) nepochopil načo tam dávali tie neónky, že vraj "na ozdobu"