Technické vlákno Denso navigace
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford rádia,rádia s navigací
je uplně jedno co odpojíš 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
OK,tak zítra to zkusím... 

-
- Nováček
Kota: Mně to zatím taky nejede - nenajde to žádný BT zařízení. Nešlo vytáhnout rádio, takže nevím SN navigace a tím pádem nevím kód, který by se zadal po odpojení a zapojení od baterie. Ale v servisním menu jsem našel nějaký serial number. Ráno jsem zajel do Ford servisu, vyfotili si to a prej se ozvou, zda se dá podle toho zjsitit ten kód. Uvidíme....
@ll: Není někde na webu kalkulačka na vygenerování kódu k Denso navigaci, abych nemusel platit za to v servisu?
@ll: Není někde na webu kalkulačka na vygenerování kódu k Denso navigaci, abych nemusel platit za to v servisu?
Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, skuste v servisnom menu pozriet ci mate aktivovane BT/VCM
a/
1. podrzat MENU cca10s
2. zadat 842520
3. myslim ze je to System Options ( su tam vlavo dole ikonky, kde sa zapinaju moduly : BT/VCM, RearAC atd....)
/mam na mysli tuto obrazovku http://solesz.extra.hu/pages/system_options_1_jpg.htm /
ak to ani tak nepojde tak potom:
b/
1. prepni sa na PHONE
2. MENU
3. na tej obrazovke je 6 ikon ( 3 v jednom riadku myslim), stredna ikona je BT a aby bol BT aktívny musí byt zapnutá/oranžova/
4. skus pozriet sparovane zariadenia a ci je vybraný tvoj telefon
ak nic z toho nezaberie tak neviem
btw. Denso nevyhladava telefony, ale telefonom treba vyhladat Denso ( Ford Audio )
a/
1. podrzat MENU cca10s
2. zadat 842520
3. myslim ze je to System Options ( su tam vlavo dole ikonky, kde sa zapinaju moduly : BT/VCM, RearAC atd....)
/mam na mysli tuto obrazovku http://solesz.extra.hu/pages/system_options_1_jpg.htm /
ak to ani tak nepojde tak potom:
b/
1. prepni sa na PHONE
2. MENU
3. na tej obrazovke je 6 ikon ( 3 v jednom riadku myslim), stredna ikona je BT a aby bol BT aktívny musí byt zapnutá/oranžova/
4. skus pozriet sparovane zariadenia a ci je vybraný tvoj telefon
ak nic z toho nezaberie tak neviem

btw. Denso nevyhladava telefony, ale telefonom treba vyhladat Denso ( Ford Audio )

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

-
- Nováček
jama: Jo. Dřív mi ten BT chodil. Našel jsem Ford Audio. Ale pak z ničeho nic šlus a konec. Žádné BT zařízení. V servisním meni to mám vypnuté. Jak to zapnu, tak se dostanu na volby telefonu, ale tam mám BT v menu vypnuté a nejde zapnout. Když pak opět vypnu a zapnu klíček, tak mi po zmáčknutí telefonu na displeji naskočí přeškrtnutý repro s nápisem MUTTED. Musím holt odpojit baterii. Ale předtím ještě zjistit ten zatracený kód.
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
noo... tak to neviem, fakt asi skusit tu baterii... inak ja mam kod k radiu medzi dokladmi
, neviem preco to tam predchadzajuci majitel u teba nenechal.... usetril by si si kopec starosti... ale za kod ti za 500 daju na pockanie vo forde ak sa nemylim...

-
- Nováček
jama: No jo. Jsem smířený s tím, že něco zaplatím, ale Ford mě naštval. Byl jsem ve 3 servisech, všude tvrdili, že se musí vytáhnout rádio, aby se zjistilo sériové číslo rádia. Pak se to prý dá zjistit. Jenže 1 pacička byla zaseknutá a rádio nešlo ven. Tak jsem přistavil auto do Ford servisu a dali se do rozdělávání přístrojovky. A to mě mělo stát 2000! Nakonec si s tím hráli 3 hodiny a nic! Prej je tam ještě pdo tou přístrojovkou železo a přes něj se nedostali. Ve Ford Motor Company v Praze mi chlapík sdělil, že se mám obrátit na jiný Ford servis a že ho to prostě nezajímá, že to nejde ven. Že to není jejich problém. Byl to nějaký neschopný suverén... Nakonec jsem při nahrání upgradu do navigace zjistil, že v servisním menu je part number, serial number a i VINko auta. Zajel do servisu a teď se to řeší. Snad to bude stačit. Mám to ale problém
Takže proto já nemůžu odpojit baterku, abych si zase rozjel ten bluetooth.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Do půl hoďky budu doma a odpojím baterku...Uvidím jestli to takhle půjde.Ale každopádně to Tvůj problém neřeší... 

-
- Nováček
Kota: No myslím, že máš stejný problém s BT. Takže aspoň budu vědět, zda to odpojení opravdu pomůže, jak všichni radí. Jsem zvědavý.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ivochu pomůže.Odpojil jsem baterii,zapnul,vypnul,zapnul rádio a zase telefonuji jako dřív.Musíš si zjistit ten kód 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak Koťo super zpráva 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo,dík pavo za informaci...Já si oddechl 

-
- Nováček
Kota: Vynikající. Dneska se mi snad z Fordu ozvou, zda mají to číslo. Už by to chtělo. A fungují ti i ty hlasové povely na ovládání? A jak mají vůbec vypadat? Má někdo "seznam" těch povelů, jak se mají provádět?
-
- Zkušený
Dnes jsem zkusil naplánovat trasu Zlín - Brno letiště s volbou mimo dálnice a ta mrcha mě vede od KM po dálnici až po Ivanovice na Hané
Dost pochybuji, že by to byl úsek bez poplatku. Navigace probíhá s mapou Ford 2008-2009

Ex ST220 model 2004
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
maximus : hmm to je zvlastne... mne sa to este nestalo, ked som dal navi mimo placenych usekov, tak ma to potahalo po vselijakych krkahájoch, ale na dialnicu ma to neposlalo
mozna to je , alebo bol neplaceny usek v case ked davali udaje pre vyrobu mapy