co vas v posledni dobe vytocilo
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
ja myslel ze tvrdilo, ze tyto SZ se tu neposilaly? no nic... je to vsechno jedna vec furt dokola, nechme to plavat....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
No pokial sa da vstupovat do SZ tak to aby clovek uz len pisal e-mail.
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Do SZ by se zasahovat nemelo nikde, od toho to sou Soukrome Z.
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie:
-
- Test driver
Do SZ nikto pristup nema a ani sa do nich nikdy nezasahovalo a ani sa nebude 

zirafak ,nepsal bych to ,kdyby to nebyla pravda,jestli má nějaké adresy blokované ,tak ať má ,ale pokud si je budu vyměňovat přes SZ ,tak nevidím důvod proč by se mi mělo místo adresy http://www.XXXXXX.cz objevit http://www.forum.konkurence . To už mi přijde trošku ujeté
Nechci ,aby se zase z toho tady rozpoutala diskuse na 20 stránek. Jen je to můj osobní poznatek !!!!!!!!!!!!!!!

Nechci ,aby se zase z toho tady rozpoutala diskuse na 20 stránek. Jen je to můj osobní poznatek !!!!!!!!!!!!!!!

-
- Test driver
jasne.beriem to ako tvoj poznatok a niekto z IT odbornikov sa na to urco mrkne,alebo ozrejmi.
- bjuty
- Pokročilý
Tak u mě taky
Tak to je poslední kapka. Beru to jako zásah do soukromí, odpadlíci měli asi pravdu.
Sbohem

Tak to je poslední kapka. Beru to jako zásah do soukromí, odpadlíci měli asi pravdu.
Sbohem
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
-
- Test driver
Skoda,ze reagujes takto skor,ako sa to vysvetli,ale co uz.rozhodnutie to je tvoje.
- Damon
- Test driver
Nikdo nikomu do SZ neleze a lézt nebude!!! Mám názor ten že SZ by se neměli ani zveřejňovat. Změny na určité adresy se dají zautomatizovat jak psal Stehnak.Trochu nechápu proč se to hned překrucuje. SZ je soukromá zpráva. Tím se snad vše vysvětluje.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- HORST
- Test driver
Mam jen jeden maly dotaz: kdysi se tady psalo, ze do SZ neni ani mozny pristup od kohokoliv, at je to moderator, admin apod.
Ted to bohuzel nasvedcuje tomu, ze to mozne je!
Kde je tedy pravda?
Nejsem zadny pocitacovy odbornik, spise naopak, ale muj osobni dojem je, ze dneska jde vsechno. Bohuzel
Ted to bohuzel nasvedcuje tomu, ze to mozne je!
Kde je tedy pravda?
Nejsem zadny pocitacovy odbornik, spise naopak, ale muj osobni dojem je, ze dneska jde vsechno. Bohuzel

- Damon
- Test driver
Vždyť jsem to tam snad napsal je to nastavené systémem na www a jak píšeš ani admin ani moderátor se tam nedostane!!!!!!!!!
Kam až se to má uměle vyhrotit? Zrušit to tu?
Pokud mi někdo nevěří napište,nikdy jsem nic lživého nenapsal.
Kam až se to má uměle vyhrotit? Zrušit to tu?
Pokud mi někdo nevěří napište,nikdy jsem nic lživého nenapsal.
- Stehnak
- Test driver
Stehnak mel alespon jednou pravdu...
Damone, dokonce i ja jsem se tenkrat (uz je to dost dlouho, to jak to tu horelo s VIP) ptal jestli se da do SZ "lest". Ptal jsem se tenkrat proto, protoze na jednom PC-overclocking fore admin ci provider prohlasil ze: "Ano, kdybych chtel tak si kasdeho SZ prectu". Co si budem nalhavat, vzdycky je cesta jak to udelat, ale neverim ze se to tu deje = nedelo, nedeje a ani dít nebude.
Jinak souhlas s Tebou s tim zverejnovanim SZ - snad jen kdyz souhlasej obe strany.
Nazor na tu "automatickou zmenu" nejakeho retezce mam sice jinej, ale taky to napriklad nejni tak tezky obejit. Zase je to o tom ze to "vzdycky nejak jde".
Doufam ze souhlasis ze se temto "spekulacim" o lezeni do SZ dalo predejit napr. oznamenim ze se odkaz na jine stranky bude automaticky filtrovat/prejmenovavat...
Zkoncil sem tady - tady v tom vlakne

Damone, dokonce i ja jsem se tenkrat (uz je to dost dlouho, to jak to tu horelo s VIP) ptal jestli se da do SZ "lest". Ptal jsem se tenkrat proto, protoze na jednom PC-overclocking fore admin ci provider prohlasil ze: "Ano, kdybych chtel tak si kasdeho SZ prectu". Co si budem nalhavat, vzdycky je cesta jak to udelat, ale neverim ze se to tu deje = nedelo, nedeje a ani dít nebude.
Jinak souhlas s Tebou s tim zverejnovanim SZ - snad jen kdyz souhlasej obe strany.
Nazor na tu "automatickou zmenu" nejakeho retezce mam sice jinej, ale taky to napriklad nejni tak tezky obejit. Zase je to o tom ze to "vzdycky nejak jde".
Doufam ze souhlasis ze se temto "spekulacim" o lezeni do SZ dalo predejit napr. oznamenim ze se odkaz na jine stranky bude automaticky filtrovat/prejmenovavat...
Zkoncil sem tady - tady v tom vlakne

Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
stehnak to trefilWolf2 píše:Tak mě dneska pěkně nasralo to ,že mi někdo leze tady na fóru do SZ a tam mi upravuje odkazy na nefunkční ,jako například : jeden nejmenovaný ex-moderátor mi poslal odkaz a za 3 dny už jsem tam měl jen tohle http://www.forum.konkurence. Ať se na mě nikdo nezlobí ,ale tohle už je moc![]()
![]()
,jsem nevěděl ,že jsou cenzurovány i SZ . Tohle může udělat jen chudák
![]()
![]()

http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 88#p351888
mas pravdu , ale melo by se to vratit k tematu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- KubaU
- Junior
Protože zrovna tohle je mi ještě bližší než Focusy, tak jen aby se zbytečně nespekulovalo (upozorňuju že nejsem admin tohohle fóra a nic tu nenastavuju, jen vysvětluju):
- phpBB, což je systém na kterém tohle fórum běhá, umožňuje "cenzuru" nastavených výrazů, která je automaticky nahrazuje za jiné. Obvykle se to používá na sprostá slova, například ze všech výskytů "čůrák" to udělá "pindík"; dá se tak ale zamezit i třeba zobrazování konkrétní webové adresy (i když to zas jde jinak obejít, ale to tu řešit nebudu)
- fórum to pak dělá samo ve všech zobrazovaných textech, včetně SZ; moderátor kvůli tomu fakt nemusí nic ručně editovat ani do SZ lézt; k tomu předpokládám došlo tady, ostatně jak už psal Stehnak
- moderátoři na phpBB fórech pokud vím do SZ nemůžou, alespoň skrz systém
- Což nic nemění na tom, že kdo má práva na server a do databáze, může si všechno (tuším kromě hesel, která jsou zašifrovaná) přečíst rovnou tam. V podstatě platí, že cokoli kamkoli v elektronické formě hodíte nezašifrované na Internet, nikdy není "soukromé" ve smyslu, že by se k tomu nemohl nikdo dostat. Nepředpokládám, že by to někdo dělal tady (ostatně proč), ale chce to na to myslet když děláte s Internetem.
Tak se zbytečně nevytáčejte, a radši vytáčejte motory - teda pokud nemáte ropáka
- phpBB, což je systém na kterém tohle fórum běhá, umožňuje "cenzuru" nastavených výrazů, která je automaticky nahrazuje za jiné. Obvykle se to používá na sprostá slova, například ze všech výskytů "čůrák" to udělá "pindík"; dá se tak ale zamezit i třeba zobrazování konkrétní webové adresy (i když to zas jde jinak obejít, ale to tu řešit nebudu)
- fórum to pak dělá samo ve všech zobrazovaných textech, včetně SZ; moderátor kvůli tomu fakt nemusí nic ručně editovat ani do SZ lézt; k tomu předpokládám došlo tady, ostatně jak už psal Stehnak
- moderátoři na phpBB fórech pokud vím do SZ nemůžou, alespoň skrz systém
- Což nic nemění na tom, že kdo má práva na server a do databáze, může si všechno (tuším kromě hesel, která jsou zašifrovaná) přečíst rovnou tam. V podstatě platí, že cokoli kamkoli v elektronické formě hodíte nezašifrované na Internet, nikdy není "soukromé" ve smyslu, že by se k tomu nemohl nikdo dostat. Nepředpokládám, že by to někdo dělal tady (ostatně proč), ale chce to na to myslet když děláte s Internetem.
Tak se zbytečně nevytáčejte, a radši vytáčejte motory - teda pokud nemáte ropáka

- Damon
- Test driver
Díky za vysvětlení. Omluvy za křivé nařčení ze sledování a upravování soukromých zpráv není třeba. Nikoho nebudu do ničeho nutit.