máš tam kotuče, alebo bubny?..ak bubny tak ti pravdepodobne drie pakna a bubon..FOCKI píše:včera se mi stalo,že se při sešlápnutí brzdy ozval divný zvuk od pravého zadního kola, připomínalo to, jako bych jel na lyžích po asfaltu. tak nevím jestli to jsou jen ojeté destičky nebo něco horšího....dneska už to dělá skoro pravidelně při sešlápnutí brzdy
mno, to jěště nevím, co mam v zaduFOCKI píše:máš tam kotuče, alebo bubny?..ak bubny tak ti pravdepodobne drie pakna a bubon..
a ak kotuče tak maš destičky po smrti
ABS poznas, ze ti vibruje brzdovy pedal. Poprve na sterku jsem myslel, ze mi upadla prevodovka.Jairo píše:Mna hrozivy zvuk vystrasil vcera v dost extremnych snehovych podmienkach na letnych gumach. Pri brzdeni som mal pocit,ze na podvozok priamo pod vodicom sa zachytil obrovsky kus ladu,ktory drie priamo o vozovku.![]()
Vraj to moze byt ABS...kiez by (na podvozku nic prilepene nebolo)
nene, právě že ne. schválnš sem i zpomalil a jel tak 30tkou a sešlapl brzdy, zvuk byl jako bych jel po ráfku, lekl sem se, že sem píchl. zvláštní, že teď to vypadá že je to ok, tak nevím...chtěl sem na to mrknout o víkendu, ale v tom počasí bych umrz nebo by mě to spláchlo...teď bych ocenil vyhřívanou garážKoky píše:nejezdil jsi náhodou na sněhu,nebo leduABS
![]()
to je vončo?? hehe, tak to jsem rád, že už vím, proč mi najednou začala skákat noha při brudkém bržděnípelen píše:ABS poznas, ze ti vibruje brzdovy pedal. Poprve na sterku jsem myslel, ze mi upadla prevodovka.Jairo píše:Mna hrozivy zvuk vystrasil vcera v dost extremnych snehovych podmienkach na letnych gumach. Pri brzdeni som mal pocit,ze na podvozok priamo pod vodicom sa zachytil obrovsky kus ladu,ktory drie priamo o vozovku.![]()
Vraj to moze byt ABS...kiez by (na podvozku nic prilepene nebolo)
jestli to bylo chvili po vyjezdu a jedno z prvnich brzdeni, tak na to si zvyknes, to byla jenom rezFOCKI píše:nene, právě že ne. schválnš sem i zpomalil a jel tak 30tkou a sešlapl brzdy, zvuk byl jako bych jel po ráfku, lekl sem se, že sem píchl. zvláštní, že teď to vypadá že je to ok, tak nevím...chtěl sem na to mrknout o víkendu, ale v tom počasí bych umrz nebo by mě to spláchlo...teď bych ocenil vyhřívanou garážKoky píše:nejezdil jsi náhodou na sněhu,nebo leduABS
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti