Trochu jsem googlil a zkoušel a tady jsou odpovědi:
USB zařízení se v xcarlink normálně neviklá, možná po častějším používání. Každopádně je přiložen USB prodlužovací kablík, čímž pravděpodobně nedojde k tak rychlému opotřebení konektoru přímo v xcarlinku.
Adresářová struktura asi může být hlubší než jen jedno "patro", ale pak nemusí zařízení načíst všechny soubory. Určitě funguje, když dám na kartu adresáře CD01, ..., CD06 a do každého z nich MP3 bez podadresářů. Na stránkách xcarlink.com je ke stažení MP3 manager (pro Windows), který zkontroluje, zda je na USB/kartě vše ok, případně umožní přeskupení souborů atd. Pozor, je v něm ale chyba (nebo snad nějaká podivná vlastnost), protože z nějakého důvodu nejde spustit víckrát po sobě. Každopádně to jde obejít výmazem jednoho klíče v registry po každém spuštění.
Já mám zařízení bez bluetooth, takže v tomto nepomůžu.
Co mě ale trochu zchladilo nadšení je fakt, že v každém adresáři (reprezentujícím CD v "changeru") může být jen 99 souborů MP3/WMA, což v praxi znamená, že na jednu kartu nemá smysl dávat víc než 600 souborů (rádio 6000 CD neumí ovládat víc než 6 CD changer). Ne, že by to bylo nějak moc málo, ale asi se většinou nevyužijí SDHC karty s vyšší kapacitou.
Jinak spokojenost, pokud se člověk smíří s těmito omezeními, zvukový výstup je perfektní a máte pořád originální rádio s kvalitním tunerem a IMHO i nejlepším vzhledem.