Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...
- pbjun
- Test driver
Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....
No hele, vetsinou jim, nebo ladim radio - nekourim. Ale tentokrat sem se fakt plne venoval rizeni... Jinak pokud mi to nejede tak nepredjizdim tot asi vse.
Skubi: sice je mi malo let, ale neco malo odrizene mam (jezdil sem jako ridic s tatikem na sluzebkach pak sem jezdil jako brigadnik zasobovani s fiestou a tedka jezdim jako servisak a co sem pocital tak mam najete za ty ctyri roky co mam ridicak pres 300 tis km a bez mnou zavinenych nehod takze se da rict ze jsem dobry ridic a myslim si ze poznam namrzlou cestu a mokrou cestu. To ze za volantem na prazdne klidne ceste kde se nic nedeje pojim nic neznamena. Kdyz jedu ve srackach nebo kdyz jsou plne cesty tak nejim cely den az doma kdyz je klid. Bohuzel me povolani me nuti jezdit rychle a jist za jizdy a podobne, ale nikdy jsem nikoho neohrozil. Proste meli schvalit zakaz predjizdeni nakladak nakladak jak chteli a ne to zamitnout tot muj nazor...
Skubi: sice je mi malo let, ale neco malo odrizene mam (jezdil sem jako ridic s tatikem na sluzebkach pak sem jezdil jako brigadnik zasobovani s fiestou a tedka jezdim jako servisak a co sem pocital tak mam najete za ty ctyri roky co mam ridicak pres 300 tis km a bez mnou zavinenych nehod takze se da rict ze jsem dobry ridic a myslim si ze poznam namrzlou cestu a mokrou cestu. To ze za volantem na prazdne klidne ceste kde se nic nedeje pojim nic neznamena. Kdyz jedu ve srackach nebo kdyz jsou plne cesty tak nejim cely den az doma kdyz je klid. Bohuzel me povolani me nuti jezdit rychle a jist za jizdy a podobne, ale nikdy jsem nikoho neohrozil. Proste meli schvalit zakaz predjizdeni nakladak nakladak jak chteli a ne to zamitnout tot muj nazor...
- jarysek
- Junior
Inu ORBmane,smekám před Tvým duchaplným příspěvkem,mimochodem zcela pravdivým,a mám pro Tebe nabídku od Fokiho,který hledá "novinkáře".Z Tvého článku mám pocit,že bys mohl být vážným kandidátem,co Ty na to
Pokud se rozhodneš,dej Fokimu vědět buďto zde na fóru a nebo mu pošli SZ.Předem díky i za Fokiho a ať Ti autí jezdí

- strasa
- Nováček
je rozumné předvídat, ale taky jezdit předvídatelně. chybu mohli udělat samozřejmě oba a víme jen jednu část příběhu.Skubi píše:a přoč bych to nemyslel vážně, co? copak ty ve svém okolí poznáš špatného řidiče? všichni tvrdí, že oni ne, a každému přece někdo něco udělal? já co poznám, tak všem někdo něco udělal, takže .....
víme jen to, že pbjun, jel na mokré špinavé a skoro namrzlé vozovce svých obligátních 130- 140 ( na suché proč né ) , pak tvrdí, že mu tam kamion vjel bez blinkru. víme jestli pbjun si zrovna nezapaloval cigaretu a jeho znamení o změně směru přehlídnul, popř dělal jinou činnost ( ladil rádio, ..... ), která se vymyká §5, že řidič se má plně věnovat řízení .... ( třeba smrkal, jedl bagetu ... ) nevíme![]()
páč to nikdo nepřizná a proto každý tvrdí, že on nic a vše ti ostatní. takže suma sumáru se pak dostaneme kam,? že všichni jezdí podle pravidel a přirom skutek utek.
a třeba by bohatě stačilo, kdyby pbjun v tomhle nečase ( a že jsem se zrovna v tomhle okolí pohyboval celý den, protože tento úsek souvisí s VVP Libavá, tak vím, jak to tam vypadalo ) jel třeba jen blbých 100 km/h, tak by to třeba zvládnul bez hodin.
bohužel málokdo z nás si uvědomí, že přiměřená rychlost v daném místě a čase není to stejné jako max. povolená![]()
jinak přeji všem, aby se vždy dostali tam kam jedou bez problému a potkali na cestě co nejméně blbců
ale pokud jednomu (a shoudou okolností řidiči FoFo

nechme dohadů a hlavně ať všichni v pořádku dojedeme do cíle.
ps: já chtěl v sobotu jet na vysočinu k rodičům a nakonec jsem to odpískal. proč v tomhle počasí pokoušet štěstí...
Naposledy upravil(a) strasa dne 22.02.2009 20:30, celkem upraveno 1 x.
ŠKODA OCTAVIA III kombi, 1,4 TSI 110 kw Style Plus, 07/2018
HONDA CIVIC Urban Titanium, 1,4 i-VTEC 73 kw Comfort, 11/2011
byl:
FORD FOCUS II kombi Deep Navy, 1,6 TDCi 66kw Ambiente , 09/2005, Galerie
RENAULT 19 HB, 1,4 benzín, 1991
byl:
- strasa
- Nováček
tak tohle co popisuješ mi připomělo jeden manévr před dvěma roky a od tý doby jezdím trochu jinak a nespoléhám se, že tam nic nemůže jet. v Německu na prázdný dálnici ve 160 km/h blinkr doleva, že přejíždím do levýho pruhu, instinktivně kontroluju levý zrcátko, jestli tam náhodou za mnou něco není, jen v zrcátku něco v blízkosti probliklo, takže návrat zpátky do pravýho pruhu (jinak mě sestřelí) a brzdy co to jde (auto přede mnou jelo tak 100 km/h) a kolem mě vlevo proletělo porsche - naloženo tak 200-220km/h. kolegyně vedle na sedačce spolujezdce to rozdýchávala na nejbližší pumpě, já po pravdě taky...Jenda080 píše:....zda kdyz si jedes pohodicka 150km ze stoji ty kdyz jedes 150km tak taky nekoukas do zrcatka pul dne nez vjedes do pruhu a necekas ze tam proleti porsche 300km to samy je s kamionem ale jde o to ze to nema 1500kg ale nejakech par tun a par metru navic tod vse...
možná by to řidič porsche dobrzdil, třeba taky ne....
ŠKODA OCTAVIA III kombi, 1,4 TSI 110 kw Style Plus, 07/2018
byl:
byl:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo, nemá cenu to pitvatstrasa píše:...... nechme dohadů a hlavně ať všichni v pořádku dojedeme do cíle....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nejedna sa (nastastie) o Fofo a vlastne to nie je ani buracka, len som nevedel kam to zaradit. Pracujem v biznisku na plynarenskej v BA a v okoli je dost problem zaparkovat. Vacsina aut stoji na travniku resp. momentalne skor v blate/mlake (ludovo to vsetci volaju tankodrom). A aby nam nebolo luto, na niektorych miestach sa nachadzaju aj nebezpecne pozostatky predchadzajucej architektury - napriklad 10cm nad zemou spilene rury niekdajsieho oplotenia. Ked sa v mieste ich vyskytu pokusi zaparkovat pomerov neznaly vodic, vyzera to takto.
Toto bol stastlivec, ktory dal len priucku pneumatike. Stastlivec nemyslim ironicky - nestastlivca som tam videl s vyzutou pneumatikou, ale nemal som tie gule si ho odfotit.
No a takto to vyzera, ked niekto trafi olejovu vanu. Ked vidim (2-3x do roka) na zemi cerstvy olej, zvykne mi naskocit husia koza a ficim zaparkovat k Baumaxu. Este som tam videl jeden nevesely pripad, ked si schadzajuci Ford (Fiesta) na mieste, kde sa obycajne preraza olejova vana "iba" odtrhol predny naraznik. Tiez som nemal gule si to fotit, ale zamrazilo ma.
No a aka je pointa mojho prispevku?
1) svet je zly a ludom sa stavaju zle veci
2) davajte si bacha na svojich milackov, aby ste nedopadli podobne
Toto bol stastlivec, ktory dal len priucku pneumatike. Stastlivec nemyslim ironicky - nestastlivca som tam videl s vyzutou pneumatikou, ale nemal som tie gule si ho odfotit.
No a takto to vyzera, ked niekto trafi olejovu vanu. Ked vidim (2-3x do roka) na zemi cerstvy olej, zvykne mi naskocit husia koza a ficim zaparkovat k Baumaxu. Este som tam videl jeden nevesely pripad, ked si schadzajuci Ford (Fiesta) na mieste, kde sa obycajne preraza olejova vana "iba" odtrhol predny naraznik. Tiez som nemal gule si to fotit, ale zamrazilo ma.
No a aka je pointa mojho prispevku?
1) svet je zly a ludom sa stavaju zle veci
2) davajte si bacha na svojich milackov, aby ste nedopadli podobne
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A parkujte na miestach nato urcenych 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jedine.Palec4 píše:A parkujte na miestach nato urcenych

Moznosti parkovat na miestach "na to urcenych" su nasledovne:
1) prist rano do prace 7:00 - nevyhovuje mi, lebo nech pridem akokolvek skoro, pred 18:00 sa mi vypadnut len tazko
2) ist do parkenhauzu - drahy spas, ked to zratam s parlivom, amortizaciou, etc., tak mozem rovno jazdit taxikom
3) kupit si parkovacie miesto v budove/pred budovou (je to o kusok lacnejsie ako v parkovacom dome) - pre mna nemozne. Ako jednotlivec sa so spravcom budovy dohodnut neviem a chlebodarca na mna kasle (aj ked som ochotny platit si to sam).
Takze este ostava jedna moznost a sice pouzit MHD... to by som ale asi bol na zlom fore

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- canndale
- Zkušený
o MHD sa mozno dost hovori na renault forach 

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- vcedula
- .
pri Plynarenskej som aj ja parkoval asi 3 roky a este denne tam chodim odviezt/zobrat manzelku, ale teraz uz chvalabohu neparkujem. To co sam mesto dopustilo, to je ciste sialenstvo a bude este horsie !!! Pred asi rokom som cital o tom, ze tam pribudne este asi 2x tolko zamestnancov, ako tam chodia teraz. Lepsie povedane, cesta k Baumaxu ma byt z obidvoch stran lemovana biznis centrami. Toto mohol vymysliet len chuj. Pricom, samozrejme, parkovacie miesta = 0 (jedine podzemne za prenajom tusim cca 1200 EUR na rok). Podla vyjadrenia magistratu je parkovanie vyriesene velkym podzemnym parkoviskom na Mlynskych Nivach 

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
-
- Test driver
nechcem zakladat nove tema, ale toto je fakt smola, nečakal som takyto blby dovod havarie
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=631139
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=631139
-
- Test driver
štestí v neštěstí
Dodávka vyletěla přes svodidla v místě vpravo kde stojí čumilové a ve vzduchu se otočila do protisměru a zustala stat na druhe strane kanalu (či co to je)

Dodávka vyletěla přes svodidla v místě vpravo kde stojí čumilové a ve vzduchu se otočila do protisměru a zustala stat na druhe strane kanalu (či co to je)
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Název vlákna s tím souvisí .. ať se tohle každému z vás vyhne... aneb zmrdi
http://www.novinky.cz/krimi/163347-vyro ... lnici.html
http://www.novinky.cz/krimi/163347-vyro ... lnici.html
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To Čajda: tak tohle už jsem dostal na mail - ten řidič se podruhé narodil a myslím, že když viděl, kde mohl skončit, tak bude slavit hodně dlouho...
To Silverwolf: To je hnus nejvyššího zrna - zmalovat jim prdel, až si z toho nejmíň 2 dny nesednou - oni si snad ani neuvědomili, co mohli způsobit. A můžou děkovat náhodě a chladnokrevnosti toho šoféra, že není někdo těžce zraněný nebo mrtvý!!!

To Silverwolf: To je hnus nejvyššího zrna - zmalovat jim prdel, až si z toho nejmíň 2 dny nesednou - oni si snad ani neuvědomili, co mohli způsobit. A můžou děkovat náhodě a chladnokrevnosti toho šoféra, že není někdo těžce zraněný nebo mrtvý!!!

- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tragická smrť kandidáta KDH
Viac TU
Viac TU