Oprava promáčklých a odřených dveří.

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
ensiferek
Junior
Junior

Oprava promáčklých a odřených dveří.

Příspěvek od ensiferek » 01.02.2009 09:52

Tuhle památku:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jsem si dovezl z parkoviště z Železné Rudy.Nějakej zmetek co neumí jezdit mě nabral a ujel :evil: Ještě čekám,jestli policajti najdou něco na záznamu z kamery,která je cca 50m od parkoviště.Ale stejně mi řekli,že naděje,že poznají,kdo to byl je minimální.Takže počítám s tím,že to budu muset zacálovat ze svýho.Přední dveře jsou jen lehounce odřený,ale zadní jsou promáčklý i pod ochranou gumovou lištou.Má někdo představu,kolik by to tak mohlo stát a jestli se musí lakovat celý dveře?
Ford Focus II 1.6i 16V Trend,combi,7/2005,panther black

ObrázekFotogalerie

zirafak
Test driver
Test driver

Re: Oprava promáčklých a odřených dveří.

Příspěvek od zirafak » 02.02.2009 07:16

To je mrzute,ale v dnesnej dobe uplne bezne :evil: Si to mohol aspon trochu umyt,aby to bolo lepsie vidiet.
Mas pravdepodobne auto ciernej farby,takze tam by sa to mohlo dat opravit aj nejako lokalne,bez lakovania,alebo zastreku celych dveri.Kvoli spine vsak rozsah poskodenie nieje dobre vidiet.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 02.02.2009 07:19

striknout jen spodek dveri a vzadu u listy rozlestit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

ensiferek
Junior
Junior

Příspěvek od ensiferek » 02.02.2009 20:06

omlouvám se za foto,ale ještě jsem fofíka nestihl umýt :( Zítra nahodím lepší foto.Má to smysl dávat do značkovýho servisu a nebo u klempířa zatmelit a nechat stříknout?

ObrázekFotogalerie

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ybuba » 02.02.2009 22:35

Ani nevíš, jak s Tebou cítím :( , sám jsem měl v létě podobný problém, ale na předním blatníku. Nějaký deb.. na parkovišti mě líznul v úrovni těsně nad zástěrkou :mrgreen: Zprvu to vypadalo, že to půjde vytáhnout a přeleštit, ale nakonec jsme s mým známým lakošem zjistili, že jsou dokonce lehce vyboulené přední dveře 8O :mrgreen: (fotky bohužel nemám). Protože mám metalízu, musel se stříkat nejen blatník, ale i dveře (zástřik, aby to nebylo poznat). Dal jsem za to 5000,- Kč :mrgreen: , ale výsledek je perfektní - nejde to vůbec poznat, at' se dívám z jakéhokoliv úhlu. Lakoš je prostě machr.

Ty možná budeš mít s černou barvou více štěstí a nebudeš muset nechat lakovat toho tolik, moc Ti to přeji :!:

Lidi jsou fakt strašní :mrgreen: , stačilo dát info lístek za stěrač, opravu by alespoň zaplatila pojišťovna, ale to néé, aby snad někdo nepřišel o bonus na pojistce (body za to snad strhnout ani nejdou :?: ).
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 03.02.2009 06:34

ensiferek píše:omlouvám se za foto,ale ještě jsem fofíka nestihl umýt :( Zítra nahodím lepší foto.Má to smysl dávat do značkovýho servisu a nebo u klempířa zatmelit a nechat stříknout?
Je to spinave :twisted: ako som spominal,ale myslim,ze tmelenie nebude nutne.sikovny klampiar to pekne povytlaca a strekne.

ensiferek
Junior
Junior

Příspěvek od ensiferek » 03.02.2009 11:00

Dávám sem snad lepší fotky,foceno v garáži s bleskem :?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Každopádně se pravý zadní dveře budou muset stříknout celý,jsou promáčklý i 15cm nad lištou,u předních by se to asi dalo zaleštit(tak jak psal Foki) nebo opravit bez laku celých dveří.Každopádně už mám dva dobrý tipy na domácí klempíře,takže pokud se na záznamu z kamery viník nenajde,tak to nechám na jaře opravit za svý.Policajti mi řekli to samý,lidi to kvůli tomu,aby nepřišli o bonus raději nenahlásí.Anebo taky proto,že nemají auto v pořádku(propadlá STK, chybí povin.výbava apod.) nebo že jsou si vědomi,že by nadýchali.

PS:Moje polovička to poškození brala daleko sportovněji než já,a už mi řekla že to není tak hrozně odřený :roll:

ObrázekFotogalerie

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ybuba » 03.02.2009 19:40

Moje ženuška mi tehdy taky říkala, že to skoro není vidět, ať to nechám tak (tehdy u 2 roky starého auta :!: ) - "no prostě jiný pohled" :roll: :?

Tip: Z fotek nejde moc poznat, jestli to je až na plech, pokud ano, moc dlouho bych nečekal s opravou, ať to nechytne rez (nebo to alespoň dočasně ošetřit) :idea:
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“