Tak to mi dělá taky a dělalo mi to u všech aut. V autoškole nás učili, že je to když ti zarezne kotouč a přestane, když rez obrzdíš. Tkže stačí jet chvíli více na brzdy před zadáčkama a přestane to. Když ne, je to problém asi s ojetýma destičkama nebo paknama.FOCKI píše:nene, právě že ne. schválnš sem i zpomalil a jel tak 30tkou a sešlapl brzdy, zvuk byl jako bych jel po ráfku, lekl sem se, že sem píchl. zvláštní, že teď to vypadá že je to ok, tak nevím...chtěl sem na to mrknout o víkendu, ale v tom počasí bych umrz nebo by mě to spláchlo...teď bych ocenil vyhřívanou garážKoky píše:nejezdil jsi náhodou na sněhu,nebo leduABS
![]()
zvuk při brzdění
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re:
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- jirinp
- Nováček
Re: zvuk při brzdění
Tak jsem hledal ve špatnym tématu, hluk od kol. Bubny bylo správné klíčové slovo.
Takže mi jde taky škrabocání od zadních kol, dycky hlavně to první brzdění, pak když jsem to chtěl slyšet podruhé a zabrzdil, tak nic. Dneska to bylo intenzivnější, nebo spíše jsem brzdil jen lehce, tak to dělalo delší dobu. Tak sem zajel za servisákem, při popojezdu a brzdě hluk,poslech to, rozjeli jsme, zabrzdili více a bylo po hrkotání.
Nabídl o víku sundání kola, ale jestli je to jen ta rez..., tak at se tím zbytečně nezdržujem.
Takže mi jde taky škrabocání od zadních kol, dycky hlavně to první brzdění, pak když jsem to chtěl slyšet podruhé a zabrzdil, tak nic. Dneska to bylo intenzivnější, nebo spíše jsem brzdil jen lehce, tak to dělalo delší dobu. Tak sem zajel za servisákem, při popojezdu a brzdě hluk,poslech to, rozjeli jsme, zabrzdili více a bylo po hrkotání.
Nabídl o víku sundání kola, ale jestli je to jen ta rez..., tak at se tím zbytečně nezdržujem.
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
-
- Test driver
alebo vlhkost na brzdach,ktoru skratka musíš vybrzdit..
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
taky bych to tipoval na vlhkost,mě to vrže vždycky zastudena