(o kontrole zapojenia kablov sa vyjadrovat dufam nemusim...
 )
 )
 )
 )

ty kluku jedna šikovnámisoo píše:Mira: .... skus najprv vo win nakalibrovat.....
 večer du na vás s volantem
  večer du na vás s volantem   díky za radu
  díky za radu   omlouvá mě to, že jsem nikdy žádné herní zařízení neměl
   omlouvá mě to, že jsem nikdy žádné herní zařízení neměl   

.Už šlape jak má tak kdybys chtěl nějaký screen s mým nastavením tak si klidně řekni.Určitě se tam dá něco vylepšit, ale já jsem rád, že to vůbec jezdí
 .Už šlape jak má tak kdybys chtěl nějaký screen s mým nastavením tak si klidně řekni.Určitě se tam dá něco vylepšit, ale já jsem rád, že to vůbec jezdí   .
 .
 řadíš těma páčkama pod volantem? mě totiž fungujou jako plyn a brzda
  řadíš těma páčkama pod volantem? mě totiž fungujou jako plyn a brzda   .... no radši ten screen pošli
  .... no radši ten screen pošli  

.Řadím těma dvěma tlačítkama nahoře, zdá se mi to lepší.Screen posílám v zápětí
 .Řadím těma dvěma tlačítkama nahoře, zdá se mi to lepší.Screen posílám v zápětí   .
 .

Quickie: si mě teda pobavilQuickie píše:ma picne tak neska som naschval nesiel ani zapinat LFS lebo obvykle tam uz po desiatej nejde server.. a vy si tu jazdite kludne do polnoci.. dušu vašu!

len klidek klidek.. nic neriesim..tomig píše:Start je jasný, každý den 8, tak nevím, co pořád řeší
Vypíná se to, až se odpojí poslední a pořád jsou nějaké kecy

Paráda
  Paráda   Chyběl snad jen Misoo
  Chyběl snad jen Misoo

Tie musia mat z teba radost ked tatko sadne k PC a hra sa LFSMira píše: i děti se mi smály

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti