Prepis auta z CR na SVK

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
hami
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepis auta z CR na SVK

Příspěvek od hami » 12.01.2009 08:45

pri zmene prechodneho pobytu musis tuto zmenu nahlasit na cudzineckej policii do 7 dni (nie som si uplne isty presne kolko dni). Kedze sa ti zmeni adresa prechodneho pobytu, na ktoru mas prihlasene auto nasledne musis prehlasit auto na tuto novu adresu ...
focus kombi,TDCi 85kW,2002

CraObs
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepis auta z CR na SVK

Příspěvek od CraObs » 12.01.2009 19:32

yo, treba to prehlasit na cudzineckej.. treba novu najomnu zmluvu ako doklad o novej adrese a prist to nahlasit..

dnes som si bol svoj prechodny nahlasit.. stacilo mi:
2x fotografia, vyplnene tlacivo, pracovnu zmluvu a najomnu zmluvu od bytu (mal som jednu kopiu a original aby si to mohli "overit", usetril som tym za notara).. kedze som mal len pracovnu zmluvu tak si pracovny pomer overia u zamestnavatela a hned ako to potvrdi mam povolenie vystavene.. bezna doba je vraj 2-3tyzdne.. zavisi to od zamestnavatela ako rychlo odpovie..

inak v Brne pozor, cudzinecka pre clenske krajny EU je vysunuta na Cejl 52b, a otvaracie hodiny su pondelok a streda 8-17 a piatok 8-12.. hlavne ze som sa rano jak idiot podla internetu presiel na Kopecneho 3 medzi ukrajincov a vietnamcov..
ale zas na tom Cejli nikto nebol, prisiel odovzdal odisiel.. 20min aj s cestou salinou..
Ford Focus I. HB-5dv, 2001, 1,6 benzin

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“