Zkusím popsat -byla to souhra více okolností - neděle 4.1.2009 ráno - kalamita, ještě na rovině přibržďuju do pravé táhlé, lehce mi uklouzne zadek a vyrovnávám a točím do následné levé táhlé a zadek mi ujíždí na druhou stranu (to vše s vyšláplou spojkou), ale následuje sešup dolů, vyrovnávám a zadek se překlápí potřetí (to už jedu s vyšláplou spojkou z kopce dolů), vyrovnávám a zadek se překlápí počtvrté s konečnou platností. Zákon schválnosti - koutkem oka, ve volné chvíli, jsem viděl auta naproti! Už to bylo stejně jedno (byl jsem napříč) jsem dupl na brzdu a manželce nahlásil: "už to nezvládnu, drž se!" Odkoplo nás to do tej škarpy. Náraz na čumák si pamatuju, jak jsme letěli pak už nevím. Posádce se krome šoku nic nestalo, protijedoucí auta jsme netrefili.silverwolf píše:Není to pěkný pohled, ale dopadlo to neštěstí dobře. Jak se ti povedelo ho takhle zaparkovat? Vypadá to, že tam je sice kopeček, ale rovina
ja o 10kilo. fobie poyebaneFako sk píše:tak to je vyložene na hovno. To vedla vyzerá ako fabia stavím sa o kilo že tá nemala ani škrabanec
Když mě vytáhli, zjistil jsem, že pod motorem byl 75 cm pařez. Na silnici byla posolená břečka zapadaná čerstvým sněhem. Možná, kdybych mě fungláče pneu, tak by se to třeba chytlo, ale ta konzistence by zacpala póry i v novej galuske. Včera jsem ještě koukal na film "Bourá jen blb", hlavní co jsem udělal blbě bylo, že jsem vůbec jelalexino píše:fokusacik: no hlavne ze se nikomu nic nestalo, pravda zaparkoval jsi to tam pekne, skoro to vypada jak podstavec pro billboard... taky by me zajimalo cos mel za pneu a co bylo na silnici, led nebo snih, nebo brecka?
taky ho mám doma a celkem slušně natočenýfokusacik píše:...Včera jsem ještě koukal na film "Bourá jen blb" .....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů