Potahy na sedačky
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potahy na sedačky
Jasne, vsetko potom poriadne nafotim. Teraz bude ale male zdrzanie. Objavil sa 1 maly problem. Potahy na chrbtovu cast na zadnej delenej sedacke maju tiez gumicky na prichytenie spolu s malymi hacikmi. Problem je v tom, ze ja mam zozadu "koberec". Takze mne nevidno holu kovovu cast s otvormi, kde by sa dali dat tie haciky. Zenuska bude musiet namiesto gumiciek dat pasiky suchych zipsov, aby to na tom zadnom "koberci" drzalo.
- panther7
- Test driver
vypadají pěkně a už je také vidím. Cena byla tedy ty 4000Kč. A máš boční airbagy a středovou konzoli nebo ne. díky.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no to by som im vratil..BAZOWSKI píše:Takze mne nevidno holu kovovu cast s otvormi, kde by sa dali dat tie haciky.
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Cena bola 4.900 SK. Vzadu nemam stred. Na prednych sedackach je specialne sitie pre airbag, na ktore maju atest.
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To zvladnem ... namiesto gumicky pasik sucheho zipsu. A splni to svoj ucel rovnako. Mam tak prichytenu "z fora velmi znamu Lidl tasku" a tie suche zipsy drzia o ten koberec dost dobre.mehturt píše:no to by som im vratil..BAZOWSKI píše:Takze mne nevidno holu kovovu cast s otvormi, kde by sa dali dat tie haciky.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na fotkách to vypadá jako dvá různé potahy (světlý-tmavý, s logem - bez loga) To jsi fotil při vybírání? Kdybys měl fotky i zadní lavice a předních sedáků zezadu, bylo by super to srovnat s tím, co jsem viděl nabízet. 

- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Sofer - povodne sedadlo. Spolujazdec - novy potah. Na porovnanie.
-
- Nováček
Zdravím, tak jsem si taky pořídil FoFo a jelikož má světlej vnitřek tak uvažuji o potahách.
Mám verzi Ghia, bederní opěrku, v předních sedadlech kapsy, vzadu loketní opěrku a dělení za spolujezdcem v 1/3. Chtěl by jsem koupit tady, ale zde šijí jen na "normálního" Fokuse. nemá někdo zkušenost jak jsou odlišná, příp. stejná sedadla "normálního "FoFo a FoFo Ghia??
Mám verzi Ghia, bederní opěrku, v předních sedadlech kapsy, vzadu loketní opěrku a dělení za spolujezdcem v 1/3. Chtěl by jsem koupit tady, ale zde šijí jen na "normálního" Fokuse. nemá někdo zkušenost jak jsou odlišná, příp. stejná sedadla "normálního "FoFo a FoFo Ghia??
Ford focus Mk2 1.6Kombi 74kW 2007
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mám taky ghiu a potahy jsem si nechal dělat stejně jako STEHNAK a další ( viz. strana 1 příspěvek STEHNAKA.) další podrobnosti nakdeš na str. 2 a dál popř. fotky jsou v mé fotogalerii 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Nováček
Díky, za info. Někdo to tu řešil na dálku, že mu poslali vzorník. Dneska jsem tam volal a snad to půjde i tak. (do Brna jen pro potahy nepojedu) Na fotky jsem se díval a potahy jsou moc hezké 

Ford focus Mk2 1.6Kombi 74kW 2007
- mmates
- Nováček
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi jestli potahy na fofo 1 jsou stejne jako na fofo 2, dneska jsem byl potahy objednavat (v normalnim kamennem obchode) a zapomel jsem tohle upresnit (respektive se na to neptali). Tak ze bych jim tam zavolal a upresnil to. Jinak dost me prekvapilo ze usiti trva 4 tydny. Meli tam ruzne vzorkovniky, nechal jsem si doporucit material, pry je nejaky pevnejsi nez ostatni. Cena cca 2900.
Diky, M.
Diky, M.
- Stehnak
- Test driver
Myslim ze nejsou... a co zbytek variaci, ty jsi jim nahlasil?
(ne)deleny sedak, operky, kapsy, loketky...
(ne)deleny sedak, operky, kapsy, loketky...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Charon
- Junior

Marná snaha - narvat to tam prostě nejde.

https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

- mmates
- Nováček
Diky za info, v tom pripade tam musim hned zitra zavolat. Jinak jsem jim upresnil vsechno, operky, delene sedacky, airbagy, ale na tohle se neptali a me to nenapadlo. Jeste jednou dik. M.
- racetiger
- Junior
Nekdo mi psal(Adam R) na @ ohledne potahu do fofo,bohuzel se mi to hodilo do spamu a ja to smazal a v ten okamzik co uz to neslo zastavit jsem to zjistil.Prosim Adama R o jeste jednou poslani,pokud je to jeste aktualni a omlouvam se ze jsem nereagoval
Dekuji
Dekuji