bouchání do brzdového pedálu
- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdy.....
Presne jak pise KubaU tak nejak to funguje. Je to uplne normalne ze ti pedal kope do nohy.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black

- KubaU
- Junior
Tak teoreticky je možné, že je tam fakt něco rozbitý, ale to co popisuješ je skutečně jasný projev ABS ve FoFo, a to že to nebrzdí je celkem jasný projev toho sněhu / ledu
Nevím, podle čeho soudíš, že "nešel skoro žádný signál na brzdy".
Jak říkám, to jak "drsně" se ABS ve FoFo projevuje mě včera taky docela překvapilo. Pedál skutečně vystřelí do horní polohy a "kope", ale při tom mi to fakt brzdí, alespoň tak jak to na tom sněhu jde (tedy blbě). Jsem rád, že jsem si to vyzkoušel, takže se toho pak někde v nebezpečné situaci snad tolik neleknu

Jak říkám, to jak "drsně" se ABS ve FoFo projevuje mě včera taky docela překvapilo. Pedál skutečně vystřelí do horní polohy a "kope", ale při tom mi to fakt brzdí, alespoň tak jak to na tom sněhu jde (tedy blbě). Jsem rád, že jsem si to vyzkoušel, takže se toho pak někde v nebezpečné situaci snad tolik neleknu

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jestli je to tak, jak popisujete a je to ABS,tak si teď připadám, jako debil
před fofo jsem měl VW Golfa III taky s ABS a takovou reakci jsem na pedál neměl....
tak to jste mě troch tedy uklidnili

před fofo jsem měl VW Golfa III taky s ABS a takovou reakci jsem na pedál neměl....
tak to jste mě troch tedy uklidnili

Ford focus sedan 2,0 16v; 96KW; GHIA....
- KubaU
- Junior
Já ve Felícii s ABS taky ne, tam pedál jen trochu cukal. No, každý auto to má asi jinak
Zkus to někde kde to klouže, ale ne tolik, aby bylo jasné, jestli to opravdu brzdí (ale tipnul bych, že jo).

Zkus to někde kde to klouže, ale ne tolik, aby bylo jasné, jestli to opravdu brzdí (ale tipnul bych, že jo).
- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak u fofa je to kopanie malinko razantnejsi ale je to normalne a myslim ze to mas v poriadku.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- KubaU
- Junior
Re: bouchání do brzdového pedálu
No, v tomhle vlákně se řešil jiný problém (vibrace všech pedálů a bouchání při mírném zabrždění za normální jízdy kvůli deskám/bubnům/nábojům), "jakoby" ABS... Ale budiž, snad se další "bouchač" nějak pročte na tu druhou stránku 

- Ahmed
- Test driver
Re: bouchání do brzdového pedálu
Každý výrobce to má asi udělané trošku jinak a systémy ABS jsou taky různé. Třeba starý model Fábie má podle mě to brzdění delší a pedál tak nekope jenom zabrní...