Taky nechápu tu úpravu fotky, ale budiš. Pro úplnost dovávám ještě toto:Skubi píše:no na té fotce upravené pelenem už určitěFoqus píše:no já nevím, ale já tam ten úložný prostor vidím zcela zřetelně

.....a nechce třeba někdo spočítat m3 ???
Ať tam domaluje třeba kačera donalda, mě je to fukSkubi píše:se hned nečil, ale na té původní byl jen černý flek pod radiem, tak to pelen trochu upravil, aby ten otvor byl vidět zřetelněji, ale jestli ti to vadí, tak mu řekni a on to určitě odstraní
jak je libo, pelen určitě něco vymyslívozgrunt píše: Ať tam domaluje třeba kačera donalda, mě je to fuk
Jo a nechce někdo koupit za kilo tu "skvělou záslepku"!! (už ju asi nebudu potřebovat !)
Určitě běž do alpinky, protože tím získáš hoooodně muziky za mááálo peněz. Mám tu alpinku zatím zapojenou na origoš repro ford a mlaskám si blahem, ikdyž samozřejmě časem ňákej ten woofer by to chtělo.vlko píše:Majitel rámečků se nám trošku rozčertil![]()
![]()
na naše dotazy. Ale ty další fotky jsou super
. Až budu kupovat nové rádio, tak jdu do toho rámečku
Takovou variantu lze také sehnat !Skubi píše:jak je libo, pelen určitě něco vymyslívozgrunt píše: Ať tam domaluje třeba kačera donalda, mě je to fuk
Jo a nechce někdo koupit za kilo tu "skvělou záslepku"!! (už ju asi nebudu potřebovat !)![]()
ale už vážně, zajímalo by mě, jestli jsi to tam nezkoušel dát obrácně. nemůžu si vybavit teď tvar radia, jestli je to stejné. mě by totiž vyhovovala ta přihrádka nahoře nad rádiem
No trošku je tam problém s tím, že kovový rámeček rádia musíš dát ze zadu a né ze předu, samozřejmě se nemá oco opírat. Já jsem to vyřešil pár heftama tavící pistolou a drží jak sviňa. Samozřejmě dá se to řešit mnoha zbůsoby.stigi píše:2vozgrunt: diky, vcera dorazil balicek a dneska se na to mozna vrhnu. Byl nejaky problem pri montazi? Mam taktez Alpinku, ale momentalne dole.
třeba to má něco do sebe, ale nějak nepotřebuji rádio za jízdy sledovatFoqus píše:no mne prijde logictejsi varianta, ktera je na fotce - cim niz das radio, tim na nej hur uvidis - mne se libi u Focuse prave to, ze na radio pekne vidis - znamej mel Octavku a vysekal se v ni, kdyz ladil radio, pac tam ho mas nekde pod nohama a prd vidis - navic kdyz si tam das treba prave ty CDcka, tak poradne neuvidis na displej, protoze budou delat na displejem ksilt
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů