No vidíš, a pak že jsi o krok nazpětromosch píše:Já když jsem přijel poprvé s Fokínkem do garáže tak jsem se lekl že mi hraje
rádio.Před tím jsem měl ve Favoritovy Nějakej starej Piooner a Felda měla Blaupunkt a nechytaly se. Takže když chci muziku v dílně tak otevřený okna a hraje mi Fofínek!!!!!!
Hurvajs píše:No vidíš, a pak že jsi o krok nazpětromosch píše:Já když jsem přijel poprvé s Fokínkem do garáže tak jsem se lekl že mi hraje
rádio.Před tím jsem měl ve Favoritovy Nějakej starej Piooner a Felda měla Blaupunkt a nechytaly se. Takže když chci muziku v dílně tak otevřený okna a hraje mi Fofínek!!!!!!Musím se na to mrknout, asi tam bude něco v nepořádku, když to tak chválíš. Taky se mi nějak nezdá, že by to mělo mít takovej mizernej příjem.
Hurvajs píše:jj, proměřím obvod, jestli je vše O.K. Nějak jsem to od začátku přisoudil tomu rádiu a vůbec mne nenapadlo, že by to mohlo být něčím jiným. Ještě že máme to fórum, to je věc!!
Ale já jsem ji nezkrátil v pravém slova smyslu, koupil jsem jen jinou, kratší, ale originál kratší, takže by měla být jakoby naladěná na tu svou délku ne?speedy píše:Já mám taky rádio 6000CD a jsem s příjmem spokojený, měl jsem před tím jiná rádia a ty byli o něco horší.
Jinak když zkrátíš anténu, tak jí vlastně rozladíš. Každá anténa je svou délkou přizpůsobená na určitou frekvenci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti