Co na to hovorite?
- Anndy
- Test driver
Co na to hovorite?
Co na to hovorite?
- KASHA
- Pokročilý
Re: Co na to hovorite?
Auto 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Test driver
Tvoje kresba??? Moc pěkné !!!
- Happy-Gilmore
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- HORST
- Test driver
To je Ford, nééééééé

- panther7
- Test driver
kresba určo super, ale spíše mi to připomíná ferrari nebo lambordginy
- HORST
- Test driver
To me take, ale znak to ma FORD! 

- panther7
- Test driver
Tak znak je tam třeba jen ze srandy, ono by tam mohl být třeba škoda octáfka, ale ani nevím co by to bylo u fordu za typ, nejsem odborník-no uvidíme
- Anndy
- Test driver
No po urcitej nocnej hodine...
Spomenul som si, ze hrozne volakedy davno (mozno tak 15r dozadu) ma bavilo obcas nieco nakreslit. A toto som sem dal preto, ze som tomu vtedy dal znak fordu a ze v nocnych hodinach cloveka napdaju divnejsie veci. Ono toto je upravena kresba, povodna ma na pozdadi obrovsky znak fordu, ale ked som to pred x rokmi scanoval nepacilo sa mi to a nascanovany original nemam, len papierovy
(mozno nascanujem znova).
Podoba sa to tomu, co som nakreslil (cize nicomu konkretnemu) a ani neviem preco to mal byt ford. Proste ak mate cca 14-16 rokov je vam to jedno (neviem to presnejsie uz datovat
) a maximalne ste videli feldu nazivo alebo podobne (tym v kresbe) sportove auta v casopisoch, alebo aj papierikoch od zuvaciek.
Spomenul som si, ze hrozne volakedy davno (mozno tak 15r dozadu) ma bavilo obcas nieco nakreslit. A toto som sem dal preto, ze som tomu vtedy dal znak fordu a ze v nocnych hodinach cloveka napdaju divnejsie veci. Ono toto je upravena kresba, povodna ma na pozdadi obrovsky znak fordu, ale ked som to pred x rokmi scanoval nepacilo sa mi to a nascanovany original nemam, len papierovy
(mozno nascanujem znova).
Podoba sa to tomu, co som nakreslil (cize nicomu konkretnemu) a ani neviem preco to mal byt ford. Proste ak mate cca 14-16 rokov je vam to jedno (neviem to presnejsie uz datovat

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Anndy, proc jsi nebyl v Zeneve na autosalonu? Firmy tam ziskavaly napady od navstevniku. Pokud bys to dostatecne rychle nakreslil, tak by ten tvuj navrh treba vybrali a sportak by byl na svete. 

- panther7
- Test driver
Malba pěkná, já sem s kreslím tedy hooooooodně na štíru-prostě to sem do vínku nedostal

- HORST
- Test driver
Ani ja nemam nadani na malovani.
Jsem rad, ze zvladnu nakreslit znak Renaulta

Jsem rad, ze zvladnu nakreslit znak Renaulta

- AberF
- Junior
urcite je v tom videt hodne talentu, ale jestli muzu mit dve pripominky tak se snad neurazis
- boky ala testarossa uz nejsou v "in" (ale chapu je tam protoze pred 15ti lety to bylo COOL auto - podle me nejhezci Ferrari)
- ten predek je takovej obycejnej, zapadlej proste nevyvazenej. svetla sou mooc dole a docela daleko od sebe a pozice ridice vypada jak kokpit z migu.
Jinak fakt krasa
- boky ala testarossa uz nejsou v "in" (ale chapu je tam protoze pred 15ti lety to bylo COOL auto - podle me nejhezci Ferrari)
- ten predek je takovej obycejnej, zapadlej proste nevyvazenej. svetla sou mooc dole a docela daleko od sebe a pozice ridice vypada jak kokpit z migu.
Jinak fakt krasa
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- Anndy
- Test driver
AberF - diky. Ono z dnesneho pohladu je to len "nostalgia" nic viac. Mne sa vzdy pacili (aj pacia) jednoduche a ciste linie, proste mam rad eleganciu s jemnym odtienom nejakeho akcentu (sport, noblesa, etc..)
A je to uz zastarale a je to uplne z mojej fantazie v danom veku (proste kresbicky na strednej skole - casto som ich aj na hodinach robil niektore
.). Ani nehovorim, ze takto by mali fordy alebo ine auta vyzerat. Aj s tym talentom to nie je bohvie co. Po pravde aj prespektivne to nie vzdy sedi.
btw. z danej doby pridam este nieco (ak nebudete mat nic proti), ale to uz s fordami nijako nesuvisi...
A je to uz zastarale a je to uplne z mojej fantazie v danom veku (proste kresbicky na strednej skole - casto som ich aj na hodinach robil niektore

btw. z danej doby pridam este nieco (ak nebudete mat nic proti), ale to uz s fordami nijako nesuvisi...

-
- Test driver
Ta stihačka je masakr