Každé auto vydává nějaké zvukyDirk píše:Ked tak citam Vase skusenosti, komu co rachoti, bucha, klepe a vydava vselijake ine zvuky, zacinam sa toho dost desit. Ked si poriesim Focus, budu zase starosti.
Pretoze v nich je zotrvacnik len ako kus zeleza. No tak potom poreferuj ked bude mat tvoj zotrvak volu v pruzinach okolo 10cm ze ci ho teda nejdes menit a nechas ho tam.vitacz píše: Starsi typy vozu tyhle pera ani nemaji.
Uffff dikysRegulos píše:Já taky přispěju svojí troškou do mlýna. Klepání při vypnutí mi začal motor dělat ca. před rokem a v průběhu několika měsíců se to zhoršilo natolik, že klepe i při startování. Další fáze je, že při ubrání / přidání plynu autem malinko škubne. To právě způsobuje už slušná vůle mezi oběma částmi setrváku. Teď jsem už 4 měsíce ve fázi, kdy při startování motor jakoby houpe (točí ho startér a pružně uložená část setrváku vytváří protipohyb). Tudíž trvá delší dobu, než naskočí (3-6s). Za chodu je vše OK, až na to škubání při ubrání/přidání plynu. Suma sumárum mám setrvák min. půl roku naprosto K.O. a stále jezdím. I teď není problém natočit při -4°C ráno. A kdybych náhodou dojezdil, o poznatky se podělím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů