Romik:a mě už mladá říkala že jsi mě nepoznal,já dojížděl a už na dálku viděl nálepku tak jsem věděl že jsi to ty.Tak jsem Tě musel malinko předjet abys viděl na zadek. Jel jsem kouknout do Vřesiny na offroady.
Compre: ja ji potkal dneska v Porube nebo kde? byl jsem pod tlakem, dve zenske v aute tak jsem mel co delat jet slusne
Latis: jo to mlada trefila spravne. Jak si dojizdel si rikam pekny fofi, zepredu stejny jak ten muj kdyz byl mladsi z akrizovatkou ses tak tlacil az jsem si rekl nebudu to hnat kdyz mam nezahraty motor, ale jak jsem spatril nalepku na tve zádi tak..se to zmenilo a musel jsem te proste predjet
Lidi troubeni neslysim, blikani si vysvetluju jako nerovnost na silnici, asi na me najizdejte natvrdo at si vsimnu.. a nebo povinne styling auta at je co fofo z fora, to nezamenitelny original
r0mik:No ty jsi machr.Cca před hoďkou jsme jeli od Bílovce,sjíždíme dolů směr smyčka.Pouštíme auta z Rudné a najednou stříbrňák s černou kapotou.Jsme stáli skoro vedle tebe,mladá zatroubila a já na sedadle spolujezdce čumím jestli se otočíš nebo ne. A ty nic,díval ses na svou spolujezdkyni a dozadu na další ženskou.Pak nás pustilo auto před tebou a tys pustil kamion co stál za náma.My projeli na oranžovou tu křižovatku na smyčce,kamion zůstal stát a ty nejspíš za ním
A to si říkám,aspoň omrkne čerstvě nalepenou nálepku a ono nic.Ženské byly zajímavější
Teď si říkám,že jsem měl stáhnout okýnko a vystrčit na tebe holou prdélku,možná by se ty ženské otočily a ty taky
Ford Focus Kombi 1,6 16V,Ghia,r.v.2000,tmavě modrá metalíza
Jo jo toho předjetí jsem si všiml,já jsem celkem hodný a mladý se nelíbilo jak jsme zrychlili,tak jsem o nehrotil .Ale ještě by to šlo nebýt toho že jsme jeli do Hypernovy na skok.
Compre: jo za nakladakem jsem musel stat na krizovatce tebe jsem si fakt vubec nevsiml, uz vubec mi nejde do hlavy ze jsem nezaznamenal nejake troubeni, a to jsem mel radio na minimum (mlada a segra nemaji rady hudbu vohulenou) ale hlavne ze si kazdy vsimne meho auta ne
Latis: jo vsimnul jsem si v zpetnem zrcatku ze manevrujes do odbocovaciho pruhu, zvazoval jsem zda to strhnu o krizovatku dal a sjedu za tebou..nakonec mi o par metru dal zakručilo v břise a spechal jsem se dom najist navic v monterkach prijet do shoppingu, by me meli za nejakeho instalatera
Robertilos píše:Dneska kolem 13:00 jsem se na Rudné míjel s červenou beruškou s podložkama, ale nestih jsem ani bliknout
že by??? já jel tudyma na frýdek, protože Sedliště se opravuje....
jinak moji akci s rybníčkem za Hranečníkem odnesl ten plech na podvozku, co chytá teplo. včera jsem to s kámošem opravoval, kurňa!
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
Dnes cca 15:40 u Duhy. Stříbrný kombajn odbočil u Duhy doprava na sídliště(doleva se odbočuje ke spořitelně a k r0mikovi). Vzadu měl tuším v sedačce malé dítko. Na víku kufru měl vlevo dole Silversquadron a vpravo měl jakoby nějaký nápis zešikma.Já jsem šel po přechodě,jak je ten zbržďovací pás. Jen nevím kdo to byl?
Ford Focus Kombi 1,6 16V,Ghia,r.v.2000,tmavě modrá metalíza
opicak: dneska kolem 15:05 jsme se mijeli v Privozu v ulicce..daval jsem ti prednost jako protijedoucimu vozidlu, jak jsem spatril podlozky tak jsem vytasil ruku z okna a ty nic...