Doveryhodnost auto-sluzieb

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
tempest
Nováček
Nováček

Doveryhodnost auto-sluzieb

Příspěvek od tempest » 20.10.2008 16:03

Caute,

vahal som, ci zalozit tuto temu, ale aj po vyhladavani na internete som nic podobne nenasiel. Zaujimalo by ma, ako vy uzivatelia aut vnimate doveryhodnost firiem, ktore poskytuju autosluzby. Hned na uvod chcem upozornit, ze neriesim ziadny konkretny problem, nie som voci nikomu zaujaty a takisto nechcem, aby boli nejakym sposobom dotknuti ludia, ktori su clenmi tohoto fora a svojou pracou sa snazia pomoct nam, laikom, aby nase tatose fungovali tak, ako maju.
Teraz k samotnemu jadru veci; predstavte si, ze ste nuteni nechat Vase auto na dlhsiu dobu (2 a viac dni) napr. v servise alebo firme, ktora poskytuje kompletne cistiace sluzby a pod. Dajme tomu, ze ide o firmu, kde ste doposial neboli a nemate ani referencie od znamych, ci ide o spolahlivy subjekt. Akym sposobom sa zvyknete poistit/poistili by ste sa, aby Vase auto neposluzilo ako "darca organov", tzn. aby Vam okrem drobnosti nevymenili aj veci, ktore ste nepozadovali - samozrejme za horsie, nespolahlive, viac opotrebovane? Jedna sa skor o motorove sucasti, veci v interieri su esteticke a to clovek vie rychlo rozoznat.
Tento prispevok by podla mna mal byt nejakym navodom, ktory ludom menej zzitym s problematikou (to som aj ja) pomoze zorientovat sa a vyhnut sa neprijemnym situaciam - za predpokladu, ze je to vobec mozne. Na fore mame specialne vlakno SERVIS, kde sa vyjadrujete k roznym poskytovatelom servisnych sluzieb, o niektorych pozitivne, o inych nie - prispevok je akousi reakciou na Vase postrehy a skusenosti.
Opakujem este raz, nepisem to za ucelom provokacie. Ak bude mat moderator fora pocit, ze prispevok nema vhodny podton, moze ho kludne zmazat.
Mozno sa uz niektori z Vas zamysleli nad touto vecou, ale zatial sa nikto nedotazoval.
Tak, pokial to nie su tajne finty, mozete sa Vy, ktori mate skusenosti podelit.
Dakujem

T

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Doveryhodnost auto-sluzieb

Příspěvek od pelen » 20.10.2008 18:51

U skodovky jsem si nektere soucastky poznacil, ted davam FoFo jen overenym firmam, doporucuji ti to same a budes mit o problem mene. Nechavam tam FoFa i s naradim a nahradnimi dily v kufru i plnou odkladaci skrinkou.:lol:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“