kablík pod airbag
- Atrey
- Nováček
kablík pod airbag
Fofo-99- 1,8i, 2x airbag, tenhle kablík spojuje airbag s kroužkem na volantu, na fotce v jeho pravé části (podlouhlý žlutý obdélník s takovým konektorem jako rypák od prasete) je schovaný odpor (nebo nějaká taková součástka) který je špatný, nemá na sobě žádné označení. Dotaz, který mám je jestli někdo neví co je to přesně za součástku, nebo její odpor. Popřípadě jestli se někomu doma tenhle kabel náhodou neválí. Jde to i z bouračky, ale ten rypáček nesmí být zapečený nebo nějak nalomený. Začalo to tím, že kontrolka airbagu začala blikat (5krát a pak se rozsvítila), měl to být boční bag ale ten já nemám. Nejdřív jsem začal čistěním kontaktů pod sedačkou atd. nic nepomohlo tak šup na diagnostiku . 1.diagnostika = špatný kroužek pod volantem,vyndáno proměřeno a byl dobrý. 2.diagnostika u forda= špatný kablík, vyndáno proměřeno a opravdu to byl on. Ford ho samotný neprodá jen vč. airbagu cca 15 000,- a nebyly moc ochotní, aby mi o tom kablíku něco víc řekli, jen obecné věci co ví asi každý, když ho bude mít v ruce. Za každé info budu moc rád. Fofo prodávám a chci aby v něm bylo všechno v pořádku.
Ford Focus 1,8 16V 5Dv. tm.zelená
- Atrey
- Nováček