Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Obake
Zkušený
Zkušený

Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....

Příspěvek od Obake » 03.10.2008 19:33

asi špatnej týden :cry: kolega z práce to dostal taky, stál na vedlejší a dával přednost a nejednou se vyřítilo ze zetáčky auto a neukormidlovali to :cry: čistej bok, favorit kolegy na hadry ( vylejzali okýnkama a hasiči to pak museli rozstříhnout, aby šel naložit ) a mládenci se ještě pokusi ujet :twisted: měli smůlu, zablokoval je autobusák s housenkou 8) Nadejchali a ten co řídil měl řidičák 3 týdny :mrgreen:
Ford Focus 1.6 TDci combi, 2005, dark blue, 80kW
Bruno

Obrázek

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 03.10.2008 22:11

Damone - doufam, ze to vezme dobrej konec. Vzpomnel jsem si na tohle vlakno dneska na Plzenske dalnici. Strasliva snura aut jedoucich 110 az 120km/h v rychlem pruhu. Pomaly pruh plny nakladaku. Za me se nalepil nejakej s*ac (ze to tak musim rict) s tuningovym fofikem (omlouvam se za strelbu do vlastnich, ale tohohle blbce bych nerad videl v klubu). Chvili se drzel, ale pak zacal prejizdet z pruhu do pruhu a snazil se me objet, najizdel na me a problikaval dalkovyma. Pritom videl tu prisernou kolonu predemnou a muselo mu byt jasne, ze neuhnu (udelat to, tak se do 'rychleho' uz zpet nedostanu). No a panacek to vydrzel takhle prejizdet a najizdet nejakych 15, mozna 18km. Pak za to 'vzal' a podjel me a jedno auto predemnou. Blbec. Neblikal nic, navic i ten motor mel slabej, takze se mu to malem nepovedlo. No a co myslite? Celou dobu sem ho pak mel pred sebou ja, pac ty co predjel sjizdeli na Beroun. Kdyz se kolona rozpustila, tak panacek zrychlil na 140km/h a drzel si tu rychlost (takze nevim kam spechal, kdyz jel v kolone 120km/h). Z tohohle taky mohlo byt docela neprijemny dilo. Doufam, ze to nebyl nikdo z klubu (podlozky nemel). Omlouvam se za roman, ale musim si zanadavat - fakt nevim co se na silnicich posledni dobou deje. Denne minu aspon jednu nehodu a nespocet nebezpecnych situaci na silnici. Sice nejezdim uplne predpisove, ale aspon se snazim pouzivat mozek a davat bacha.

Tak a to je vse co jsem chtel na dobrou noc rict :twisted:

Meda
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Meda » 03.10.2008 22:48

No dneska na těch silnicích musíš myslet i za ostatní a doplňovat jejich mezeru v mozku. :evil:
Hlavně začnou blbnout když jedou z nějaký rallye kde koukali jak to kluci s těma rallyeovejma autama uměj a chtěj si to taky vyzkoušet :evil: Tuhle jsem na rallye přejížděl z RZ na RZ a frajírek mě začal předjíždět před přejezdem, který se přejíždí jen v malé rychlosti jinak si tam pěkně skočíš. Samozřejmě si skočil tak jako předtím skákali kluci s rellyjákama. Asi někam pospíchal :roll: :twisted: :evil:
Ford Focus II kombi r.v. 2004 1.6 100PS Obrázek

Ponik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponik » 04.10.2008 13:27

Meda: Jj, to znám. Většinou jsou to majitelé Felicií s ooooooooobrovitejma zástěrkama nebo Ochcávek f TDíčku. A o hubu je to i když jdeš pěšky k RZtě a nějaký hovado jede mezi zaparkovanejma autama a lidma jak idiot :evil:
P.S.: Na té rally si byl v Příbrami :?:
Ford Focus 1,6 combi, r.v. 2001, červená red pepper
Obrázek
"If in doubt, flat out." [Colin Mcrae] Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 04.10.2008 21:28

Jinak ten kamarád si za to asi může nejspíš sám. :cry:
Felicie čelně narazila do stromu

Těžké zranění utrpěl včera po 20. hodině osmatřicetiletý muž na silnici II/110 mezi Kozmicemi a Soběhrdy. Po projetí pravotočivé zatáčky vyjel se Škodou Felicie vlevo mimo komunikaci a čelně narazil do stromu. Záchranná služba zraněného po vyproštění, které zajistili profesionální hasiči, nejdříve převezla do benešovské nemocnice, odkud byl vrtulníkem transportovaný do Prahy. Orientační dechová zkouška nemohla být vzhledem ke zranění provedená, tak v nemocnici provedli odběr krve. Škoda přesáhla 30 tisíc korun.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taspy » 04.10.2008 21:44

Známe ho celkem dobře, je to náš soused,bart s ním občas kecával přes plot.Je to hrůza. Dozvěděli jsme se to dneska a dost nás to vzalo. :(

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

Meda
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Meda » 05.10.2008 11:30

Ponik píše:Meda: Jj, to znám. Většinou jsou to majitelé Felicií s ooooooooobrovitejma zástěrkama nebo Ochcávek f TDíčku. A o hubu je to i když jdeš pěšky k RZtě a nějaký hovado jede mezi zaparkovanejma autama a lidma jak idiot :evil:
P.S.: Na té rally si byl v Příbrami :?:
V Příbrami jsem nakonec nebyl, protože kamarád nedal dohromady auto tak jsme nejeli. :(
Snad pojede nějaký volný pohár na konci měsíce
Ford Focus II kombi r.v. 2004 1.6 100PS Obrázek

Konik
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konik » 05.10.2008 11:39

Příští týden se jede v Kramolíně, viz. vlákno rally :arrow: http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... start=1005
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 05.10.2008 12:11

Tak už to můžu také říct..tento týden v pondělí 29 měl bouračku u nás v domažlicích sice už nejsem s nimi,ale EX děda tedy táta bývalé tchýně měl silný infarkt a jel pořád a navíc byla červená na semaforu tudíž ještě náraz do něho...soucítím i snimi byl to pohodový a moc příjemný člověk.. :( :cry: :cry: :cry:
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

Palec4
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec4 » 06.10.2008 00:08

to je smola,je mi vas luto chalani len nech vas to obchadza na kilometre daleko...
Focus 1.8 TDdi 66KW Ghia Strieborna metaliza r.v. 2000/6 - _predane_
Obrázek
ObrázekObrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 06.10.2008 00:12

dnes som sa dozvedel, ze jedna obet z toho busu na svk bol byvaly mamin kolega...no svet je sakra maly :(

MikeyM
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikeyM » 09.10.2008 19:09

Předem se omlouvám, že budu psát sprostě, takže děti dejte spát, ale já jsem teď neskutečně nasranej, jaký jsou lidi zmrdi!

Dneska, když jdu z práce, tak se koukám na auto a řikám Martině, že mi ho někdo přeparkoval ( :D jak mě mohlo tohle napadnout??? ) Pak ale vidim, že má na prdelce černou rejhu a přednim kolem stojí na chodníku. V tu chvíli mi bylo jasný co se stalo - nějákej ko*ot mi to zezadu naboural tak, že auto vyjelo 7cm chodník a ještě se opřelo do auta předemnou. Tak sem zavolal policii (v ulici je kamera, tak třeba něco viděla - přál bych tomu hajzlovi co odjede, aby mu upadli koule se všimvšudy a jestli to byla ženská, aby jí zarostla). Pak volám do pojišťovny, kvůli havárce a dostal jsem nějákou milou slečnu co tam byla první den (rozumněj totálně neschopnou). Byl jsem rád, když dorazili policajti a já mohl telefon předat přítelkyni. Při sepisování protokolu z policajta vypadlo, že je to dneska prej 30. případ, kdy někdo odjede (lidi jsou fakt hovada, co?). Ještě že mám havárku - sice takhle vypláznu až 5 papírů, ale snad mi to daj do kupy - co vim, tak zadek je dost v háji - kufr má problémy se zavřít a pak ještě jestli se pokazil disk, když kolo "najíždělo" na obrubník.

A stejně nechápu jak se to někomu mohlo podařit -je to sice na kopečku a stál nademnou, ale musela to bejt rána, když mě vyhodil až na chodník. Jestli si ten idiot dal místo zpátečky jedničku, ale to stejně každej rozumnej zabrzdí a nebo se aspoň nerozjíždí ve stovce... :( Teď mě napadlo, že můžu bejt rád, že mi airbag zůstal v pořádku... Fotky mám z telefonu, ale dneska nemám náladu na nic... Jdu si otevřít nějákou láhev a zítra do servisu.
FoFo 1.8 TDCi 74kW 06/2003 X-Trend

kalimoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kalimoco » 09.10.2008 20:13

Lidi jsou takový :( :evil:
Obrázek
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená 

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 09.10.2008 22:19

Ja len pre ilustraciu, co sa mi prihodilo po 8 dnoch radosti z noveho auticka... http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 (oprava -> urobil som URL klikatelnu)
Naposledy upravil(a) georgi dne 13.10.2008 22:55, celkem upraveno 2 x.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 09.10.2008 22:37

georgi to si tu toho moc nedal... oprav si ten link..
chlapi ja este auto ani nemam a uz aby som sa s nim bal vyjst na cesty :evil:

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“