Automatický kotel uhlí - pelety
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Automatický kotel uhlí - pelety
Ahoj, řeším vytápění RD a chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s automatickým kotlem na uhlí nebo pelety. Za info předem dík.
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatický kotel uhlí - pelety
zkus kontaktovat Pelena, ten je v tomhle hodně informovaný
, jen musíš vydržet je sezona kdy jezdí na chaloupku, tak se tu objeví jen tak sporadicky.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- HORST
- Test driver
Ale zase na druhou stranu, ted uz je takova kosa, ze i Pelen asi priklada na chalupe "pod kotel", takze jeho postrehy a informace budou pak primo "od zdroje" 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zakus,
jsou to moderni a apardni kotle. Na Infoterme (vystava o topeni http://search.seznam.cz/?q=infoterma+2008&mod=f&sug=1) jsem prakticky kazdym rokem a sleduji, ze vyvoj jde hodne rychle dopredu.
Protoze se priklada kontinualne zespodu, tak i pri pouziti uhli nedochazi k mohutnemu koureni z kominu. Pro rodinny domek je zasoba uhli na cca 4 dny.
U kotle na peletky nesmis uvazovat, ze usetris a budes zasobnik plnit jen pilinami. Ty nejsou schopny sklouzavat v zasobniku dolu, v zasobniku se vytvori kapsa a kotel muze vyhasnout.
Bobane, jsem tu denne.
jsou to moderni a apardni kotle. Na Infoterme (vystava o topeni http://search.seznam.cz/?q=infoterma+2008&mod=f&sug=1) jsem prakticky kazdym rokem a sleduji, ze vyvoj jde hodne rychle dopredu.
Protoze se priklada kontinualne zespodu, tak i pri pouziti uhli nedochazi k mohutnemu koureni z kominu. Pro rodinny domek je zasoba uhli na cca 4 dny.
U kotle na peletky nesmis uvazovat, ze usetris a budes zasobnik plnit jen pilinami. Ty nejsou schopny sklouzavat v zasobniku dolu, v zasobniku se vytvori kapsa a kotel muze vyhasnout.
Bobane, jsem tu denne.

- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To Pelen:
Jj, teorii mám zmáklou jenom mi jde o konkrétní zkušenosti hlavně nespokojených uživatelů (pokud jsou
)
Na TZB-info jsem toho načetl hodně, ale podle mně je to hlavně kolbiště konkurence a uvedené infa jsou hodně tendeční. Proto jsem to napsal sem kde ty informace budou objektivnější (doufám).
Jj, teorii mám zmáklou jenom mi jde o konkrétní zkušenosti hlavně nespokojených uživatelů (pokud jsou

Na TZB-info jsem toho načetl hodně, ale podle mně je to hlavně kolbiště konkurence a uvedené infa jsou hodně tendeční. Proto jsem to napsal sem kde ty informace budou objektivnější (doufám).
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zakus, zkus kontaktovat Pepana. Myslim, ze pri srazu v Libicich vzpominal, ze ma automaticky kotel na uhli. 

- Ahmed
- Test driver
Zkusil bych počíst nějake diskuze. Nedávno jsem taky něco hledal..., bohužel o tom není tolik informací jako o focusech