Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...
- big_bart
- Zkušený
Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....
Nazdarek vsichni, tak uz jsem z nemocnice doma, neni mi jeste moc dobre, ale uz se aspon valim ve sve posteli. Fotky z nehody budu mit ve ctvrtek tak je sem snad vyvesim.
Diky vsem, kteri jste mi prali brzke uzdraveni a snad uz jsem si tu smulu na dlouho vybral a vse spatne se mi velikym obloukem vyhne.
Diky vsem, kteri jste mi prali brzke uzdraveni a snad uz jsem si tu smulu na dlouho vybral a vse spatne se mi velikym obloukem vyhne.
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

-
- Test driver
toto uz je snad zly sen,este budem na dialnici kluckovat pomedzi cyklistov, neskutocne...
http://www.novinky.cz/clanek/150822-osm ... lnici.html
http://www.novinky.cz/clanek/150822-osm ... lnici.html
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Chmelko, podivej na předešlou stránku
Barte, jsme rádi, že jsi v pořádku a snad se auto rychle vrátí do původního stavu
Až budeš moct, tak nahoď fotky...

Barte, jsme rádi, že jsi v pořádku a snad se auto rychle vrátí do původního stavu

ST150
-
- Test driver
ja uz radsej nic vkladat nebudem
denne som tamadial jazdil, dedka mi je luto, ale ja ho nabrat tak psychous ma co robit so mnou

denne som tamadial jazdil, dedka mi je luto, ale ja ho nabrat tak psychous ma co robit so mnou

- Obake
- Zkušený
big_bart píše:Nazdarek vsichni, tak uz jsem z nemocnice doma, neni mi jeste moc dobre, ale uz se aspon valim ve sve posteli. Fotky z nehody budu mit ve ctvrtek tak je sem snad vyvesim.
Tak to je super, ja tomu nemohl uvěřit, jak jsme se rozjeli na zličíně, hlavně že už jsi v poho

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bárte,jsme rádi,že už jsi na tom líp a jen popřejem rychlé doléčení....
Chmelko"To byl opravdu kus ten děda...
Chmelko"To byl opravdu kus ten děda...

- zaza
- Junior
Jéééé to jsem rádi. Tak to chce toho hobla!
A nezapomeň, do vany jen s rukavkama!
A nezapomeň, do vany jen s rukavkama!

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to big_bart: Vítej zpátky 

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem ráda,že už ho mám doma, v nemocnici se s propuštěním trochu cukali,ale bb se nedal odbýt,tak jsem si ho mohla odvést dom.Zítra nás čeká zařizování ohledně auta,dnes jsem mluvila s týpkem co vyřizuje servis a všechno okolo a auto už je odstrojeno a čeká se na vyjádření technika,ale naznačoval mi,že to vypadá na totálku, že je tam toho docela dost,ale že s tím zkusí něco udělat, že i pro ně by to bylo nevýhodné.

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- Homer
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To petersbond + chmelko:
Teď jsem se vrátil domů z odtahů. Tuhle nehodu jsem viděl na svoje kukadla, protože jsem odtahoval toho citroena, kterej to dědu kousek svezl. Nic veselího to nebylo a celou cestu do Mladý Boleslavi se v autě nepro býralo nic jinýho. Ten pohled a zvuk si budou oba lidičkové z toho auta pamatovat do smrti a hodně dlouho se jim to bude vracet. Tohle je přesně ta situace, na kterou mají policie i hasiči psychologa.
Mimochodem ten děda přejel od krajnice do rychlýho pruhu, teda přez dva pruhy a na kole si sebou ještě vezl hůl.
Jinak auto je od klik u dvěří nahoru totálně v háji.
Tady jsou i fotky, ale žádnej drasťák. http://liberecky.denik.cz/multimedia/ga ... 95228.html
Teď jsem se vrátil domů z odtahů. Tuhle nehodu jsem viděl na svoje kukadla, protože jsem odtahoval toho citroena, kterej to dědu kousek svezl. Nic veselího to nebylo a celou cestu do Mladý Boleslavi se v autě nepro býralo nic jinýho. Ten pohled a zvuk si budou oba lidičkové z toho auta pamatovat do smrti a hodně dlouho se jim to bude vracet. Tohle je přesně ta situace, na kterou mají policie i hasiči psychologa.
Mimochodem ten děda přejel od krajnice do rychlýho pruhu, teda přez dva pruhy a na kole si sebou ještě vezl hůl.
Tady jsou i fotky, ale žádnej drasťák. http://liberecky.denik.cz/multimedia/ga ... 95228.html
-
- Test driver
tak deda bol este k tomu aj nacamrany...no samovrazda ako vysita 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
BB welcome home
. Sem si rikal, ze jestli by si nemel na srazech mit dohled i cestou
.
Taspy jestli to je totalka, tak by to bylo hodne neprijemne, ale hlavni je, ze BB je OK. Na druhou stranu - mermomoci opravovat auti, ktere je temer oznaceno za totalku taky asi neni uplne koser.

Taspy jestli to je totalka, tak by to bylo hodne neprijemne, ale hlavni je, ze BB je OK. Na druhou stranu - mermomoci opravovat auti, ktere je temer oznaceno za totalku taky asi neni uplne koser.
- Obake
- Zkušený
myslím že s tím kolem se bude dát po drobné opravě ještě jezditHomer píše:To petersbond + chmelko:

- madbugie
- Zkušený
hmmm vcera mi prislo trosku luto som na rybnikovej v Trnave pri hale Družba videl policajtov s veeeelkou dodavkou a eeeste vecsou blikajucou tabulou v akcii...
no a ako ich obchadzame tak tam stoji "pekny" bordovy fofo II a zadku sa mu načechral pežotek 406ka, ale teda bolo to trochu viac ako tukanec aj ked sa tam jazdi pomaly lebo vsak zapchy... levíča bolo riadne roztrtkane do motora a fofo mal načechrany len naraznik no ono ide o to nakolko mu poškodil vyfuk a zavesy kolies ale to vidiet nebolo bol len prevaleny naraznik kdežto vinnik bol na tom asi horšie tam asi aj motor bude posunuty...
aj ked to nebol nikto z nas aj tak mi prislo smutno ze sak aj ty tak mozes dopadnut niekdo ti to odzadu nasackovat
no na slak trafenie...
no a ako ich obchadzame tak tam stoji "pekny" bordovy fofo II a zadku sa mu načechral pežotek 406ka, ale teda bolo to trochu viac ako tukanec aj ked sa tam jazdi pomaly lebo vsak zapchy... levíča bolo riadne roztrtkane do motora a fofo mal načechrany len naraznik no ono ide o to nakolko mu poškodil vyfuk a zavesy kolies ale to vidiet nebolo bol len prevaleny naraznik kdežto vinnik bol na tom asi horšie tam asi aj motor bude posunuty...
aj ked to nebol nikto z nas aj tak mi prislo smutno ze sak aj ty tak mozes dopadnut niekdo ti to odzadu nasackovat
no na slak trafenie...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- jamaka
- Test driver
ClairVOYanT - nie je totalka ako totalka. Toto bude urcite ako ekonomicka totalka, co nema nic spolocne s totalkou karoserie. TO ze to stoji viac ako si vypocita poistovna, nema nic spolocne s tym ze auto sa neda opravit do povodneho stavu.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002