už nevim co vyměnit
- chaluha
- Nováček
už nevim co vyměnit
Mám dlouhodobej problém s bouchánim při přejezdu nerovnosti.Nemusí to bejt velká díra spíš naopak.Když zatočim do leva tak ok,když vostře odbočim do prava tak tu rezonanci cejtim v brzdovim pedálu .Vyměnil sem spojovačky gumy a kosti stab. ,řízení ,koukal sem na silentblok motoru taky ok takže už nevim.Je to takový praskání,loupání nedokážu to popsat a jde to z levý strany.Nestalo se to taky někomu??? díks za názory
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Toto mě dělalo na nissanu rameno. Byly vymlácené silenbloky na jeho uchycení. Dělalo to: při zrychlení
-zpomalení
-zatočení na jistou stranu
-při přejíždění směšných nerovností
Jak je to u Focusu fakt nevím, ale skus to omrknout. Dej auto na hever ať je kolo v luftě, normálně s ním zalomcuj a hned to poznáš.
-zpomalení
-zatočení na jistou stranu
-při přejíždění směšných nerovností
Jak je to u Focusu fakt nevím, ale skus to omrknout. Dej auto na hever ať je kolo v luftě, normálně s ním zalomcuj a hned to poznáš.
- Ahmed
- Test driver
Re: už nevim co vyměnit
Odkud jsi?chaluha píše:Mám dlouhodobej problém s bouchánim při přejezdu nerovnosti.Nemusí to bejt velká díra spíš naopak.Když zatočim do leva tak ok,když vostře odbočim do prava tak tu rezonanci cejtim v brzdovim pedálu .Vyměnil sem spojovačky gumy a kosti stab. ,řízení ,koukal sem na silentblok motoru taky ok takže už nevim.Je to takový praskání,loupání nedokážu to popsat a jde to z levý strany.Nestalo se to taky někomu??? díks za názory
- Tumba
- Nováček
Stejný problém jsem už taky řešil.Mechanik ve fordu na to nepřišel ani po 2dnech a já už pomalu rezignoval a začal pouštět rádio více nahlas.Potom jsem jednou jel po dost špatný silnici a měl čas to poslouchat a přišel na to,že to dělá pedál spojky a brzdy.Stačilo,že jsem je rukou natáhl trochu nahoru a bylo po problému.
FORD FOCUS 1.6 74KW KOMBI r.v 99
- gumik
- Nováček
Re: xxx
chaluha: a ten zvuk neni podobný jako když se prohne plech?chaluha píše:Sem z Prahy.
hele rameno to nebude na celý nápravě nemám jedinou vůli.Ty pedáli mě napadli.Stačí když ráno sednu do auta a zmáčnu spojku tak to taky udělá.Na pedali sem koukal a povolený nejsou.Už mi z toho hrabe
FO FO 1.6 16V combi Ghia 99

- chaluha
- Nováček
yyy
V sobotu sem schodil manžety na poloosách a vnitřní klouby byly suchý.Dal sem tam vazelínu a to klepání se podtatně zlepšilo,ale stejně musim ty klouby vyměnit.Daj se sehnat někde z druhovýroby???originál budou asi pěkně mastný co???
Ford Focus combi II 1,6 16v duratec
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- MartinFocus
- Nováček
LOupání
Zdravím chlapi. Zrovna taky řeším problém, že při otočení volantu do prava a následném couvání mi vždycky v levém předním kole jednou tzv. lupne. Někdy se mi to stane i přo rozjíždění dopředu.
. Kosti mám měněné tak hledám někde info o co by se mohlo jednat. Máte s tím někdo zkušenost???

- Partizan
- Junior
Re: LOupání
Tohle mi dělá taky,ale prozatím jsem tomu nevěnoval pozornost.Snad to není nic vážného.MartinFocus píše:Zdravím chlapi. Zrovna taky řeším problém, že při otočení volantu do prava a následném couvání mi vždycky v levém předním kole jednou tzv. lupne. Někdy se mi to stane i přo rozjíždění dopředu.. Kosti mám měněné tak hledám někde info o co by se mohlo jednat. Máte s tím někdo zkušenost???
![]()
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal