nebo si ho jít hned celej koupitBoban píše:obešel bych pár známých a zkusil bych ten klíč pujčit a třeba někde nechat udělat kopii.

nebo si ho jít hned celej koupitBoban píše:obešel bych pár známých a zkusil bych ten klíč pujčit a třeba někde nechat udělat kopii.
No já ti řeknu, že bych na to nešel- o kolik to může být levnější 3-4000. Díky nechcisilverwolf píše:No nemá cenu tady nad tím moc přemejšlet, důležitý bude co řekne ten tvůj pojišťovák. Bude to poučný pro všechny, protože kdo z nás by nekejvl na to, že bude mít o nějaký procenta levnější pojistku
myšlenka dobrá, ale do matroše ti píší datum kdy to dělají - a těžko ti to budou antidatovat- za to jim někdo neznámý nestojí-dobré jménosilverwolf píše:nebo si ho jít hned celej koupitBoban píše:obešel bych pár známých a zkusil bych ten klíč pujčit a třeba někde nechat udělat kopii.![]()
toz treba ja bych do toho nesel. Muj znamy pojistovak mi napsal v dobe uzavirani pojistky, ze mam najeto cca. 120.000 km, pritom jsem tam mel 150.000 km. Ze budu mit v pripade plneni havarijni pojistky vyssi plneni. Ja to ovsem odmitl, nechal si napsat 150tis km z duvodu, ze uz v kupni smlouve u auta mam 150tis km a nechtel jsem, aby s tim byly nejake problemy. V tu chvili jsem nevedel, jestli za dva dny to nenapalim do stromu a nevim, jak pak budu vysvetlovat, ze jsem za dva dny najel 30tis km... Takze jsem si nechal napsat vse, jak presne je, i kdyz jsem mel vice moznosti. Nechtel jsem pak pri pripadne havarii/odcizeni resit to, co ted resi chaluhasilverwolf píše:No nemá cenu tady nad tím moc přemejšlet, důležitý bude co řekne ten tvůj pojišťovák. Bude to poučný pro všechny, protože kdo z nás by nekejvl na to, že bude mít o nějaký procenta levnější pojistku
Nejsem si jistý, že každý zabezpečení zpátečky má tyhle věci, osobně sem v ruce držel klíček a na něm krom značky nebylo nic, to je jen moje zkušenost a jináč já ti vygravíruju na klíč klidně tvoje rodný číslo.panther7 píše:kopie ti je na nic-klíče mají číslo a podle toho vědí SPZ + VIN autaBoban píše:obešel bych pár známých a zkusil bych ten klíč pujčit a třeba někde nechat udělat kopii.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů